Ti mit fogtok csinálni 2012.12.21-én?
Én nem hiszek benne, de mégis félni fogok. ;(
16/L
szerintem ülni fogok az ágyon, mindenkinek körbe telefonálok, félek egész nap mint a nem normálisok, iszok mint a gödények...:D:D:D Aztán másnap meg jót röhögök két fejfájás között :D
19/L
ugyanitt atombiztos bunker kiadó
Lesem majd, hogy milyen kifogásokat találnak itt a világvége hívök, na meg a reptoidoktól érkezö kérdéseket :D
Azt mondjuk nem tudom hány órára igérik a világvégét, de addigra már az udvaron vagy az utcán leszek, csak azért is :D
hú tényleg hány órára ígérik ezt a szart? haverokkal valami baromságot ki kéne akkorra találni.
egyébként én se hiszek benne
Ennek a kérdésnek semmi köze az ezotériához.
Ennyi erővel bárki ki írhatná, hogy mi fog történni 2012.10.05- én.
A világunk ciklusokból áll, ez körülbelül 26.000 év, még egyet fordul. Ennek lesz most a vége. De jön a következő.
A maják és nagyon sok más kultúrában is benne van ez a világvégének kikiáltott dolog, de valójában ez nem világvége, ezt csak azok találták ki, akik azt akarják, hogy féljünk, és a válaszokat olvasva látom, hogy sikerül is nekik.
EMBER! Jöjj már rá végre (bizonyított tény), hogy a gondolataidnak hatalmas ereje van, TE teremted meg a saját valóságodat. Amekkora energiával turbóvakondként a föld felé mész (negatív gondolkodás), akkora energiával ugyanúgy szárnyalhatnál is, mint a sas.
Jöjj rá, hogy a híradóban nyomják a sok szart, mert tudják, hogy amin az emberek figyelme van, az lesz a valóság. Ha az emberek végre arra irányítanák a figyelmüket, amit szeretnének, és nem arra, amitől félnek, eljönne végre egy szebb világ. És lehet, hogy hihetetlen, de csak ennyire lenne szükség!
Ajánlott előadás ezzel a témával kapcsolatban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!