Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit fogtok csinálni 2012.12...

Ti mit fogtok csinálni 2012.12.21-én?

Figyelt kérdés

Én nem hiszek benne, de mégis félni fogok. ;(

16/L

2012. szept. 29. 16:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Várni fogom a magyarázatokat, hogy a fenébe már megint miért nem lett világvége.
2012. szept. 29. 17:41
 12/26 anonim ***** válasza:
85%
az utolsó 5 percbe lejátszom z Europe-The Finel Countdownt!
2012. szept. 29. 17:45
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
hú te is? ha rá gondolok már össze is szarom magam.
2012. szept. 29. 17:47
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
nagy okosok majd kitalálják, hogy megint elszámolták magukat. Mert nem vették figyelembe a szökőéveket és 3 nappal később lesz. Aztán rájönnek még vmire és kiderül h 2060 lesz az új világvége idő pont, h addig sok baromságot tudjanak gyártani az emberek.
2012. szept. 29. 18:03
 15/26 anonim ***** válasza:
72%

szerintem ülni fogok az ágyon, mindenkinek körbe telefonálok, félek egész nap mint a nem normálisok, iszok mint a gödények...:D:D:D Aztán másnap meg jót röhögök két fejfájás között :D

19/L

ugyanitt atombiztos bunker kiadó

2012. szept. 29. 18:05
 16/26 anonim ***** válasza:
59%

Lesem majd, hogy milyen kifogásokat találnak itt a világvége hívök, na meg a reptoidoktól érkezö kérdéseket :D

Azt mondjuk nem tudom hány órára igérik a világvégét, de addigra már az udvaron vagy az utcán leszek, csak azért is :D

2012. szept. 29. 18:19
 17/26 anonim ***** válasza:
77%

hú tényleg hány órára ígérik ezt a szart? haverokkal valami baromságot ki kéne akkorra találni.

egyébként én se hiszek benne

2012. szept. 29. 18:42
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Ennek a kérdésnek semmi köze az ezotériához.

Ennyi erővel bárki ki írhatná, hogy mi fog történni 2012.10.05- én.

2012. szept. 29. 18:56
 19/26 sl zoli ***** válasza:

A világunk ciklusokból áll, ez körülbelül 26.000 év, még egyet fordul. Ennek lesz most a vége. De jön a következő.

A maják és nagyon sok más kultúrában is benne van ez a világvégének kikiáltott dolog, de valójában ez nem világvége, ezt csak azok találták ki, akik azt akarják, hogy féljünk, és a válaszokat olvasva látom, hogy sikerül is nekik.

EMBER! Jöjj már rá végre (bizonyított tény), hogy a gondolataidnak hatalmas ereje van, TE teremted meg a saját valóságodat. Amekkora energiával turbóvakondként a föld felé mész (negatív gondolkodás), akkora energiával ugyanúgy szárnyalhatnál is, mint a sas.

Jöjj rá, hogy a híradóban nyomják a sok szart, mert tudják, hogy amin az emberek figyelme van, az lesz a valóság. Ha az emberek végre arra irányítanák a figyelmüket, amit szeretnének, és nem arra, amitől félnek, eljönne végre egy szebb világ. És lehet, hogy hihetetlen, de csak ennyire lenne szükség!

2012. szept. 29. 20:29
 20/26 sl zoli ***** válasza:

Ajánlott előadás ezzel a témával kapcsolatban:

http://www.youtube.com/watch?v=P4lqeP3R3Cw

2012. szept. 29. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!