Létezhetnek zombik?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 22:16
11/24 anonim válasza:
A lou ugyebár a szamáru rokona. Ha a kettőt keresztezik, abból lesz az öszvéru!
A reptoid meg olyan gyík, hogy ha a deltoiddal keresztezik, papírsárkány lesz belőle.
12/24 anonim válasza:
Én ismerek többet is.
Furcsa az ízlésük és néha lepotyog a fél arcuk... de azért jófejek.
13/24 A kérdező kommentje:
Ezalor köszönöm hát ez érdekes !
Am nem haver vagyok hanem havirina ;) vagyis lány vagyok. de mindenkinek köszi ;)
2012. szept. 27. 07:33
14/24 Pietrosol válasza:
Szia!
Nagyon régen jártam Budapesten,talán többé nem is megyek,de ott,akkor a metrón,mintha azokat láttam volna!
16/24 anonim válasza:
aham,látnál engem benyugtatózva:D
17/24 anonim válasza:
Zombik? Naná, hogy léteznek, csak nézz körbe a plázákban.
18/24 anonim válasza:
A zombik, amik a PC játékokban, és filmekben vannak, azok egy vírusfertőzés miatt ilyenek. Az életben nincs ilyen vírus, úgyhogy azoktól nem kell félni. Akik a buszon vannak, azok a zombik, azok emberek, csak nem aludtak az éjjel. Tőlük sem kell tartanod.
19/24 anonim válasza:
#18!
Nono!
Vannak a buszon néha olyan boxospofájú, emberszabású zombik is, akiket jobb messze elkerülni, mert ha csúnyán nézel rájuk beléd vágják a bicskát!
20/24 A kérdező kommentje:
És ha pl mint a Legenda vagyok. c. filmben a rák ellenszerét tesztelnék és azt hiszik h oké a gyógyszer és kitörne a járvány??
2012. szept. 27. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!