Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy állnak az Istenhittel...

Hogy állnak az Istenhittel azok akik a vonzás törvényében hisznek?

Figyelt kérdés

Akik az ilyen az univerzum mindent megad csak kérni kell, gondolkozz pozitívan ,hidd,hogy megkapod ezoterikus izékben hiszenk, hova helyezik Istent? Van? Nincs?

Szerintük mi jön a halál után?

Nem lehet a kettőt összeegyeztetni. Igaz?

2012. szept. 20. 18:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

A Bibliában is benne van:"Legyen neked a te hited szerint",

"Ha csak akkora lenne a hitetek, mint egy borsszem, hegyeket tudnátok megmozdítani".

A biblia szerint is lehet folytatás a halál után, az ezoterikus elméletek szerint is.

2012. szept. 21. 07:56
 12/24 anonim válasza:
Ha láttad a "Titok"c. filmet, ott elmagyarázzák, hogy ISTEN TE VAGY!(mindannyian azok vagyunk, csak nem tudsz róla...)Azok a szavak,hogy "Isten" és "van" ugyan azt jelentik.Ez akkor is így van ha elhiszed meg akkor is ha nem. Istent nem zavarja,te miben hiszel. :) A halál illúzió,akár csak a testi élet. Innentől kezdve a kérdésed értelmetlenné válik :)
2012. szept. 26. 19:28
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha Isten nincs,akkor ki jósolta meg nekem álmomban életem több,mint 30 évének jelentősebb eseményeit,melyek,ha nem következtek volna be,nem említnetném,s nem is írhattam volna le Áldás címen.

Csupán tájékoztatásúl: a megélését senkinek se kivánom,mégis örülök,hogy kaptam,mert ilyen módon is a Szent bizonyosság mégis enyém.

2012. szept. 26. 21:08
 14/24 anonim ***** válasza:
Azok akik a vonzás törvényében nemcsak hisznek, hanem használják is a mindennapjaikban, mind Istenhivők, mert nem kizárja egymást ez a két hit, hanem épp forditva összekapcsolodik. Ahogy fentebb idézte valaki, a bibliában is benne van csak épp meg kell érteni. Hogy mi jön a halál után, ezt mindenki a saját hite szerint gondolja, van akinek a menyország vagy pokol, másnak új reinkarnáció stb. Minden vallásban benne van a vonzás törvénye, a kérdés inkább az, hogy élnek e vele.
2012. okt. 4. 22:11
 15/24 anonim ***** válasza:
25%

Az univerzumtól legfeljebb egy hatalmas sziklát kaphatunk a fejünkre.

Teremtő ERŐK Létezők-- és nem lehet csak úgy helyezni-- itt van a talpunk alatt, a Földünk két Energia Lelke.

A halállal a test meghal és belőle a lélek felszabadul elindul a Földünk szívéhez az isteni Fényhez amely a szellemi Isten energia, amely által halhatatlanná válik

A vonzástörvénye úgy ahogy sóderolják nem igaz bevonzhat az ember egy másik általa ismert embert-- mert sokat gondol reá és az illető megérezheti.

Bevonzhatja a sikert-- de csak akkor ha önmagában bízik és el is akarja érni tehát saját maga tesz érte-- nem pedig valami külső erőnek köszönhetően.

Se az univerzumi erők se az isteni erők nem avatkoznak az életbe nem segítik, nem ártanak-- az élet csak önmagában bízhat saját eszébe, saját akaratába, és szorgalmában-- minden más csak szócséplés, üres duma, babonaság.

2012. okt. 9. 21:46
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Isten nincs. Nem Isten teremtette a embereket, hanem az Ember teremtette az isteneket, ahogy a szellemeket, démonokat, UFO-kat is.

A vonzás törvényeiről és másféle ezoterikus hülyeségben nem hiszek.

2012. okt. 10. 07:59
 17/24 anonim ***** válasza:

16/ Azzal egyetértek hogy az ezok és ehhez hasonlók marhaságok azzal is egyetértenék ha azt írtad volna hogy a vallások nem csak különböznek de sok benne a babonaság és kitaláció.

De tudod Teremtő Energiák létezők még pedig a Földünben. S most lényegtelen az hogy az ember miképp vizionálta és minek nevezte mert ezzel az erővel nevezhették volna kerti törpének is.

A lényeg hogy létező Energiák és bizony tudatosak és tulajdonképpen elfogadható rájuk a vallások fogalma is hogy Isten-tök mindegy minek nevezik.-- BÁR EZT ISMERIK!!! EZEK A MÁR TUDATOSSÁ VÁLT HATALMAS ENERGIÁK.

Vagy ha leüvölti az ember mint tettem én magam is 1991 november utolsó napján-- Hát bizony megjelenítette magát miniatűrnek számító részletével formációként 3-4 embernyi nagyságú emberi fazont rajzolva energia szálakból!

Csak jusson eszedbe az hogy az élet valamikor teremtődött igaz először véletlen spontán reakcióknak köszönhetően aztán gondolom játékosan majd tanulón-- amig a második teremtő aktusuknál eljutottak a kőkarszaki ember formációig amelynek már egy differenciáltabb agyat is alkottak és amit az élethez tudnia kell, és tehetséget is adtak.

aztán vége lett a további teremtő játékuknak-- mert azóta se és ma se születik új élet, se pedig újabb és még tökéletesebb emberi faj-- mert nem vagyunk tökéletesek...

2012. okt. 10. 14:34
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

ja és volt még egy kérdésed Kérdező;

"Nem lehet a kettőt összeegyeztetni. Igaz?"

Először is a vonzás törvénye egy XXI. szd-i sóder se nem vallásos se nem tudományos egy nagy humbuk.

A vallások szövegei pedig különböző nagy kevés igazságot inkább sejtést, megérzést tartalmaznak a többi esti mese és babonaság.

Összeegyeztetni ilyenképpen két nem igaz állítást felesleges!Mert mindegyik azt gondolja hogy csak ő ismeri az igazságot. Amely igazságuknak ezernyi álarca van.

S csak egyetlen IGAZ létezik de azt még senki nem válaszolta meg.

Bár az én ismereteimmel megválaszoltam sok mindent, de ki veszi komolyan egy átlag embernek ismereteit? Senki.Bár nagyon sokan járnak nálam és visszatérnek elfogadhatónak vették mind azt amit megtapasztaltam.S nagyon sok köszönő levelet is kaptam az elmúlt két esztendőben

2012. okt. 10. 14:50
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Időnként elkeserít az a magabiztos tévedés amibe az itt válaszolók bizonykodnak. --- Aztán megnyugszom. Elgondolom: Hiszen ezek még gyerekek. Isten tán még ad nekik időt a józan látáshoz.

A tanítás és hitem szerint v a n Isten. Ő az Aki teremtett mindeneket. Pál írta: "Most még tükör által homályosan látunk. Akkor majd színről-színre." (mikor lelkünk elhagyja börtönét)

Isten léte nemcsak bölcseletileg igazolható,hanem megfigyelés által is. Ha észrevesszük ami az orrunk előtt van,azt amit közölnek időnként velünk.Vannak leírt históriák. Pl: Kisorosziban nem voltak harcok a II.vilháború idején,de felette röpködtek a lövedékek,ezért fedezékbe húzódtak az emberek. Pl: pincébe. ezt tette egy református pap - lelkész - is,családjával,s néhány ismerősével. Késő délután jöttek fel,már szűrkült. Hogy egyenek. Felesége az ablakhoz lépett,s mondta:

- Nézzétek,milyen világosság,fényesség van odakinn. A többiekis kinéztek de nem láttek semmit.Férje mondta neki:

- Nincs ott világosság,már esteledik,s köd is van - s szeliden elhúzta az ablaktól.

Ekkor egy eltévedt gránát robbant az udvaron,melynek egy repesze betört az ablakon az asszony hátába,s szivébe fúródott aki holtan rogyott össze.

Több hasonló eset is van. Meghát írva van:"Aki keres,talál."

2012. okt. 17. 08:32
 20/24 anonim ***** válasza:

Biró,- az utolsó idézett gondolat igaz;:"Aki keres,talál."

Én kerestem és találtam, inkább úgy fogalmaznék belebotlottam", mert az isten fogalom soha nem szerepelt a szókincsemben- nem voltam ateista se, hisz ilyen történeteket, fogalmat utoljára elsőáldozós felkészülésnél kellett tanulnom.

De mivel nem volt számomra hihető, és ráadásul egy temetést is végig néztem, ami még jobban elgondolkodtatott, így attól kezdve még az imádkozást is elutasítottam. Még az volt a szerencsém gyermekként, hogy a szüleim elfogadták a döntésemet miután megindokoltam miért. Leszámítva ha jól emlékszem három vasárnapi ebédnél elzavartak először az asztaltól, mind addig amíg elfogadhatóan meg nem indokoltam a tiltakozásom.

2012. okt. 18. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!