Lehetséges-e, hogy a nácizmus szelleme a 2. világháború után az USA-ba távozott, ahol azóta is él és virágzik és talán egész bolygónk lakosságát érintő tervei vannak a közeli jövőben?
"a szentiratok valójában évmilliárdokra visszanyúló történelemkönyvek"
Itt besírtam gyerekek..... A mikroorganizmusok ősi eredetmítoszai biztos lebilincselők lehettek Súr ,csak tudnám hogy fértél hozzá.
Komolyan Súr azért ennél még te is normálisabb voltál régen.
Az ezotéria topicban divat hülyének lenni?
előttem szóló: kifejtenéd bővebben! :-)
mire alapozod a nézetedet?
-----------
más:
vannak ebben a rendszerben bizonyos hozzáférési blokkok, tiltások
biztosan van itt (esetleg), aki érti, hogy mire gondolok,
mi az oka ezeknek a blokkoknak, hozzáférési korlátok
egy példa:
van pl. olyan, aki hozzá tud férni egy csomó információhoz (anélkül, hogy tanulná,
egyszerűen kiveszi az akasa-ból, tudatmezőből stb.
lényeg az, hogy hozzá tud férni könnyen
ez működik - ok
viszont kérdeztem bizonyos filozófiai jellegű kérdéseket erről a rendszerről (amiben vagyunk és amiben hiszünk) és ekkor olyan korlátozások léptek életbe (elmondása szerint) és kb. a testben jelenlévő büntető (?!) folyamat indult el,
amibe elmondása szerint - ha folytatódna a dolog - bele is halna
mi lehet ez?
ez nem teljesen a kérdésemhez kapcsolódik, hanem inkább ahhoz, amit "földi életnek", emberiségnek stb. hívunk
van erről valakinek infója?
esetleg valami ufo-s , idegenes dolog lehet?
Hubbard is foglalkozott ilyesmikkel, futottak be hozzá ilyen jellegű dolgok, auditorok jelentései
kb. beépített blokkokról, korlátozó implantokról, bázisra menetelről, ott "lejelentkezésről", majd visszainkarnálásról
valaki rendelkezik ilyesmiről viszonylag komolyabb ismerettel?
nekem nincsen semmilyen konkrét valóságos tapasztalatom idegenekről (vagy esetleg gyarmatosító idegenekről)
valóság ez vagy csak népszerű, érdekes, kitalált mese?
akinek van VALÓS, SAJÁT TAPASZTALÁSa ilyen ügyben, kérem írjon privátban!
köszönöm.
hideg-, intelligens "hüllő-entitásokat" nem zárok ki (a képből)
talán ők generálják ezt az univerzumot (?) és ők is tartják fenn (?)
mi valahogyan belestünk a világukba? vagy egy "gonosz tudatmezőbe"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!