Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges-e, hogy a nácizmus...

Lehetséges-e, hogy a nácizmus szelleme a 2. világháború után az USA-ba távozott, ahol azóta is él és virágzik és talán egész bolygónk lakosságát érintő tervei vannak a közeli jövőben?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről?

2012. szept. 19. 23:14
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?gl=HU&v=oxhxXTHBOoM

clockwork orange is sun

this is six

this is 6

this is sun

az ősi istenek újra el fognak jönni

mit jelent ez?

azt jelenti, hogy a bolygón Atlantisz restaurálása folyik

mit keresnek a nagy országok kutatói az Antarktiszon? (milyen technológiák után kutatnak?)

az Antarktisz jege alatt az ősi Atlantisz mágikus dolgai után kutatnak

kapcsolódó téma: 211-es bázis az Antarktiszon, Byrd admirális hajóútja az Antarktiszra (1947)

2012. szept. 20. 21:46
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, Ön mától tiszteletbeli tagja Spirituális Sátánista felebaráti egyházunknak. Nyereményét egy meleg tea kíséretében átveheti a mindenkit a szívébe záró, emberbarát Lucifertől a legközelebbi reptoid űrbázison.

Ajánlatunk 2012. december 21-ig érvényes. A nyeremény átvétele után reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

- Spirits of Eridu internetes szemfelnyitó közösség -

2012. szept. 20. 22:14
 13/25 A kérdező kommentje:

én nem vagyok semmilyen sátánista vallás tagjává válni, annyit viszont megjegyeznék,

hogy a Joy of Satan és Spirits of Eridu által kibocsátott Sátánról készült rajzok

egy szőke hajú, tiszta fajú, nordikus árját ábrázolnak

kapcsolódik-e ez az általam feltett kérdéshez?

(tudom, hogy van erre egy könnyű, gyors válasz, hogy kik is vannak a háttérben,

de ettől szerintem egy kissé bonyolultabb és összetettebb a helyes(ebb) válasz)

2012. szept. 20. 23:08
 14/25 anonim ***** válasza:
Még ha ez így is lenne ahogy állítod (persze nyilvánvaló hogy nincs így), úgy is rohadtul hidegen hagyná a legtöbb embert.
2012. szept. 20. 23:38
 15/25 A kérdező kommentje:

előttem szóló: igazad van

1939 előtt is megvoltak a jelek, szerintem akkor is csak kevés ember foglalkozott az ilyesmivel

2012. szept. 21. 01:20
 16/25 anonim ***** válasza:
Ez karmikus.
2012. szept. 21. 07:55
 17/25 anonim ***** válasza:
Jézust pedig az idétlen európai művészek fehér magas vékony, szakállas figurának festették le. Mikor valszeg inkább fekete hajú, sötét bőrű arab kinézetű fickó lehetett. Ennyit az ábrázolásokról.
2012. szept. 21. 10:12
 18/25 A kérdező kommentje:
2012. szept. 21. 23:53
 19/25 A kérdező kommentje:

kifejtve:

[link]

2012. szept. 23. 17:38
 20/25 anonim ***** válasza:
Femina.hu-s cikk, mint hiteles forrás? Gratulálok. Legközelebb azzal fogsz jönni, hogy mit hallottál a Mónika showban, vagy a piacon a Mari nénitől? Ha nem troll vagy, akkor egy szörnyen megvezethető ember, aki mindent készpénznek vesz, amit a neten talál, a felsőbbrendűségi komplexusa pedig már rég elhomályosította a józan ítélőképességét.
2012. szept. 23. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!