Lehetséges-e, hogy a nácizmus szelleme a 2. világháború után az USA-ba távozott, ahol azóta is él és virágzik és talán egész bolygónk lakosságát érintő tervei vannak a közeli jövőben?
http://www.youtube.com/watch?gl=HU&v=oxhxXTHBOoM
clockwork orange is sun
this is six
this is 6
this is sun
az ősi istenek újra el fognak jönni
mit jelent ez?
azt jelenti, hogy a bolygón Atlantisz restaurálása folyik
mit keresnek a nagy országok kutatói az Antarktiszon? (milyen technológiák után kutatnak?)
az Antarktisz jege alatt az ősi Atlantisz mágikus dolgai után kutatnak
kapcsolódó téma: 211-es bázis az Antarktiszon, Byrd admirális hajóútja az Antarktiszra (1947)
Gratulálok, Ön mától tiszteletbeli tagja Spirituális Sátánista felebaráti egyházunknak. Nyereményét egy meleg tea kíséretében átveheti a mindenkit a szívébe záró, emberbarát Lucifertől a legközelebbi reptoid űrbázison.
Ajánlatunk 2012. december 21-ig érvényes. A nyeremény átvétele után reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
- Spirits of Eridu internetes szemfelnyitó közösség -
én nem vagyok semmilyen sátánista vallás tagjává válni, annyit viszont megjegyeznék,
hogy a Joy of Satan és Spirits of Eridu által kibocsátott Sátánról készült rajzok
egy szőke hajú, tiszta fajú, nordikus árját ábrázolnak
kapcsolódik-e ez az általam feltett kérdéshez?
(tudom, hogy van erre egy könnyű, gyors válasz, hogy kik is vannak a háttérben,
de ettől szerintem egy kissé bonyolultabb és összetettebb a helyes(ebb) válasz)
előttem szóló: igazad van
1939 előtt is megvoltak a jelek, szerintem akkor is csak kevés ember foglalkozott az ilyesmivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!