Ez hogy a francba?
Figyelt kérdés
Én hiszek az ilyenekben babonákban és mágiákban. A babona szerint ha a ciginek csak a fele ég akkor meg csal a párod, de nekem mindig így ég pedig nincs is barátom. Akkor most mi van?#cigibabona
2012. szept. 16. 15:16
11/14 anonim válasza:
Képzeld el, hogy a világnak, amelyben a szánalmas kis életedet tengeted, megvan az a csodálatos varázsa, hogy egy közmondással fejezzem ki magam: "Ahány ház, annyi szokás." Szóval lehet ott azt jelenti, itt meg ezt.. és képzeld, két évig cigiztem, szóval engem ne oktass ki, hogy mucsajröcsögefalva legvégén mi mit jelent.. például nálunk talicskának hívják a talicskát, egy másik városban meg furiknak.. mégsem hajigálom meg rothadt tojással azt, aki azt mondja, hogy hétvégén furikkal hordta a téglát..
Ennyi az intelligenciaszinted haver.
12/14 A kérdező kommentje:
látom unatkozol
2012. szept. 18. 16:15
14/14 anonim 

válasza:

Még az is tudja, hogy ez egy hülye babona aki nem cigizik :D Sőt még az is aki cigizik :D Áááááááááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!