Szerintetek lesz 2012 világ vége?
TESSÉK! IGEN LESZ! LESZ VILÁGVÉGE! IGEN AKKOR!
Csak fejezzétek már be könyörgöm :D :D
Morális értelemben lesz egy fordulat. Háttérbe szorulni kezd majd a pénz és a hatalom, a politikusok nem lesznek hazugok hanem minden szavukat állják, nem ígérgetnek majd! A diákok előre engedik a csíkos szatyros néniket a buszmegállóban, nyíltan nem fingjuk majd el magunkat a Tescoban, stb. :)
Egy hazug politikus :
Nem értem az embereket.
Miért nem a teremtőt kérdezik meg, miért egymástól tudakozódnak?
ezenfelül, ahogy az egyik válaszoló nagyon helyesen leírta nem a világnak lesz a vége.
Hanem a jelenlegi rendszernek.
Csak azok maradhatnak életben akik összhangba hozták az életüket a teremtő elvárásaival.
Semmilyen földi pusztulás nem lesz, mert a túl élők hova mennének?
Jó lenne már abba hagyni ezt a pokol szintű tanítást amit a biblia sehol nem tanít.
(Zsoltárok 37:10, 11) 10 Egy kis idő még, és nincs többé gonosz, Nézed a helyét, és nincsen sehol. 11 A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bőségében.. . .
14.nek
Nem vagyok sátánista vagy ördögimádó de KELL a gonosz jelenléte is ahhoz , hogy meglegyen az egyensúly.
A teremtőt meg inkább hagyjuk. 1 hét alatt összedobott egy világot, azóta meg csak mozizik és röhög rajtunk XF
"Az ég és a föld elmúlnak, de az én beszédeim semmiképpen el nem múlnak."
(Máté 5,18.)
Ha nem lenne elég világos a föld elmúlik! :)
Nem világvége lesz, hanem mi dalekok fogunk inváziót indítani.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__3427600..
Helló Seal Vagyok ÉS meteorológus vagyok és olvasd el ezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!