Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan fogadod el a sosod, ha...

Hogyan fogadod el a sosod, ha csak szenvedést hoz?

Figyelt kérdés
Ha az életből szenvedés jutott ki, mert vagy munkanélküli vagy, vagypedig kevés pénzért állandóan túlórázól egy kötekedő kollégákkal túlzsúfólt munkahelyen egyész életedben és éhbérnél többet sosem kapsz. Mi tart életben ? Hogyan fogadod el ami jutott ?
2012. szept. 5. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akik ebben a helyzetben szenvednek azok ahogy hazaérnek benyomják a gépüket és jót röhögnek a kérdéseiden.
2012. szept. 5. 22:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Az ilyen ember már nem tud nevetni ha hazaér.
2012. szept. 5. 22:10
 3/12 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló a helyzet.

Soha nem voltam társaság kedvelő, soha nem volt egy barátom sem, de annál több ellenségem.

Engem két dolog tart életben.

1 - a családom : nem akarom, hogy a családom magát okolja az öngyilkosságom miatt. Nagyon szeretem a családom.

2 - hazafiasság : ha megölném magam, akkor kevesebb magyar fog élni Erdélyben.

2012. szept. 5. 22:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Az életben semmi sem állandó, minden folyamatosan változik, a körülményeidet te magad is alakítod. Ha nem lenne munkám, tanulnék, hogy több eséllyel induljak, és persze kihasználnám a rengeteg szabadidőt, és csinálnék sok olyan dolgot, amire a munka mellett nemigen van időm. Ha kötekedő kollégáim lennének, dolgoznék azon, hogy javuljon a kapcsolatunk. Ha sokat kellene a munkahelyemen lenni, igyekeznék élvezetet találni a munkámban. Nincs az a tevékenység, amiben ne lehetne valami jót találni. Ami az egyik embernek kínszenvedés és unalom, azt a másik alig várja, és lelkesen csinálja. Hogy mi történik veled, azt nem mindig tudod befolyásolni, de hogy minderre hogyan reagálsz, az kizárólag rajtad múlik. Az élet társasjáték. Hogy játék közben szenvedsz vagy élvezed, azt te döntöd el.
2012. szept. 5. 23:31
 5/12 SSJGoku ***** válasza:
Kezdjük ott hogy mi az a sosod?
2012. szept. 6. 00:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Goku, neked az hogy itt trollkodj.
2012. szept. 6. 06:00
 7/12 anonim ***** válasza:

NE FOGADD EL!!!!!

Változtass!

Ez egy hülye ezo-dolog, hogy "ez a sorsod" "ez a karmád fogadd el".

Ilyen nincs, szabad akaratod van, és dönthetsz a sorsod felől.

Miért kéne elfogadni, ha csak szenvedést hoz?

Nem kell szenvedni, tegyél ellene, ha kitartó vagy sikerül a változás!

Lehet, hogy nem most, vagy jövő hónapban, de ha akarod, akkor tudsz változtatni, és sikerülni fog kitörni ebből.

2012. szept. 6. 08:59
 8/12 anonim ***** válasza:

"Változtasd meg a gondolkodásodat, és az életed is megváltozik!"

Ennélkül nem változik meg az életed, és mindig újra kell járnod az élet iskoláját. Azért születünk, hogy tanuljunk, és kijavítsunk hibáinkat, ez a feladata (sorsa)mindenkinek.

2012. szept. 6. 10:15
 9/12 Antimod ***** válasza:

Van karma, de ettől függetlenül a sorsodat még te alakítod. Lehet, hogy éppen az ebből való kitörés az életfeladatod.

Nagyon becsülöm a hozzáállásodat, hogy ennyire kitartó vagy. Én is azt mondom, próbálkozz, változtatni soha nem késő.

2012. szept. 6. 10:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem dolgozom,hanem tanuló vagyok,de van elég bajom.Nem is azt mondanám hogy elfogadom a sorsom,elviselem inkább.Van amikor mosolygok vagy nevetek egyébként,de az sosem önfeledt.Remélem lesz jobb.Nem tudom mi lesz majd ha megunom az egészet.
2012. szept. 6. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!