Pálmalevél olvasásnál elmondták, hogy mikor fogsz meghalni?
Örülök, hogy jól vagy.
Azt mondák, hogy autóbaleset lesz és itt vége is a levélnek, nincs tovább infó?
Ezek a jóslatok nagyon fájnak.
Mikor megszületett második sík hülye bátyám(szó szerint kell érteni, papírjuk is van nekik róla a Bolondok házából), és édesanyám terhes lett velem. Akkor elkezdett imádkozni, és kapta az a sugallatot, hogy nyissa ki a Bibliát véletlenszerűen. A szeme megakadt egy versen, ami valahogy így szólt
"A te fiad öröklé vala a Földet"(Lehet, hogy más szavakkal). DE MÉG MINDIG NEM VAGYOK A FÖLD BOLYGÓ CSÁSZÁRA, MÉG KÉT * 1 MÉTER^2 FÖLDEL SEM RENDELKEZEM, AMIBEN MAJD RAKJANAK HALÁLOM UTÁN.
Igaz még van időm, mert még csak 21 éves vagyok. :))
Miért, elmondod? Nem látom át annyira, hogy ezt lássam benne.
Illetve,miért ne lehetne igaz?
Nem kekecelek, csak jó lenne, ha meggyőznétek.
Hát... halál után már semmit nem tudnak írni, nem igaz? :D
És én vagyok az élő példa, hogy nem igazak, amit ezekbe leírkálnak!
Már bemásolta valaki a szkeptikus.blog.hu leírását az egészről, az szerintem elég részletesen elmondja, hogy miért is nevetséges.
De egyébként ez ugyanaz, mintha én azt mondanám neked, hogy elmondom az életed egy pálmalevélről. Csak előtte adj x ezer forintot.
Ha odamennék név és minden infó nélkül, és legalább 10 dolgot elmondanának hajszálpontosan a múltamból, akkor hinnék a jósoknak. Ha a jövőt látja, a múltat is látnia kéne.
Eddig még egyetlen jóssal nem találkoztam, aki az igazat mondta volna, pedig voltam már párnál.
Egyetlen nőről hallottam, aki valahol Szabolcs megyében él és becsületkasszája van, tehát annyit fizetsz, amennyit gondolsz.
Haveromnak állítólag a múltját szinte 100%-ra pontosan elmondta, meg persze a jövőjéből is mondott dolgokat. Év végére kiderül, hogy mennyire jött be.
Pozitívum, hogy állítólag semmi kristálygömb meg tarotkártya meg döglött menyét nincs nála.
Majd egyszer letesztelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!