Mit gondoltok minden okkal történik? Megvan előre "írva", hogy mikor halunk meg?
Gondolok itt arra, ha megismerem kedvenc zenekarom-az okkal történik, azaz ennek így kellett lennie, vagy véletlen? Vagy egyéb más oka van?
A másik kérdés)Előre meg van írva sorsunk azaz előre tudja ott valaki fent, hogy: Te 31 évesen, egy motorbalesetben fogsz meghalni, mert neki csapódsz egy fának, mikor hírtelen elrántod a kormányt.?
Van egyátalán ilyen?
első:Értem köszönöm zöldkéz ment
Második:Köszönöm neked is, lehet, hogy mikor nem szálltak fel a gépre, vagy nem ültek kocsiba épp, annak akkor pont így kellett történnie, azaz meg volt írva.
Negyedik:Igen valóban van benne igazság. : )
Ötödik: De azok mégis kik? Valaki aki más mint a többi? Vagy egy 'kiválasztott?'
Hatodik: Ez is akárcsak a Szellem, Ufo stb...:)Ha valaki elhisz valamit, akkor nehezen beszélhető ellentétre, ez így van valóban.
Hetedik:Én kíváncsi lennék a tudomány részére nagyon. Kár, hogy erről keveset hallani. Igen hit kérdése, mint majdnem minden így az életben, ha azt vesszük.
Nyolcadik:Köszönöm, megfogom nézni:)
Kilencedik:Köszönöm, erre jól válaszoltál nagyon, csak annyi a különbség amit régóta szeretnék tudni, de nem jövök rá, hogy mióta megismertem a kedvenc bandám, azóta érzek meg dolgokat, van, hogy 'előre látok' nem teljesen, de van,hogy a szimpla Dejavu érzésből, átcsap látomássa -egy ideig dejavu, aztán megszakítom ezt az érzést,és közbe szólok, vagy közbe vágok.- pl: Valamelyik nap leesett majdnem az üveg, rám jött ez a 'megtörténtmárérzés' és, előre láttam, hogy az üveg leesik, mikor odanyúlok, vissza húztam a kezem, és megakadályoztam,hogy az üveg ne essen le.!
Ez lehet mindenkivel történt már meg, de velem most akkor először.
Álmodtam is dolgokat már meg, kb olyan 3-4 alkalommal, de az megálmodás volt valóban.
Tizedik:Én nem tudom, hogy minden okkal történik-e, én van mikor véletlennek gondolok mindent, és van, hogy kiejtem azt is, hogy 'ez már nem véletlen'
Teszem azt: Hogy megismertük kedvenc bandám, és azóta több ezotéria jellegű dolog történt, sosem beszéltem be, hogy ennek így kell lennie, meg,hogy varázsolni akarok, magától jött.
Tizenegy: Én is mindjárt meghallgatom:)
5. vagyok
Akikről beszélek csak elméletileg létezhetnek, de nem ezen a létsíkon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!