Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » SZERINTETEK? Ez lehetséges?

SZERINTETEK? Ez lehetséges?

Figyelt kérdés

szóval mi van olyankor ha mi egy videojáték részesei vagyunk és valójában nem létezünk mert ez csak egy képzeletbeli kitalált videójáték

ezek nem a saját gondolataink, hanem azoké akiké vagyunk (mert ebben az esetben mi csak bábok vagyunk)

és ha valaki balesetben vagy tragikusan idő előtt meghal az azt jelenti hogy a minket vezérlő nevezzük lénynek esett ki a játékból

SZERINTETEK EZ LEHET IGAZ? és mondjuk ezt a kérdést is azért írom mert aki engem irányít azt szeretné hogy én kérdezzem meg?

2012. aug. 28. 21:53
1 2
 11/20 x) ***** válasza:
100%

Most így elképzeltem 3 sör után ahogy Isten vörös, karikás szemekkel bukdácsol a csomó kábel meg vezeték között, meg kapkod egyik joysticktől a másikig :D

Amúgy nem egy fejfájós órát okozott nekem ez régebben, sokszor végiggondoltam hogy ez az egész egy bábszínház. De szerintem van Istennek jobb dolga is mint velünk játszani, főleg hogy ez néha tényleg egy sz@r játék. :)

2012. aug. 28. 22:22
 12/20 anonim válasza:
Bármi lehetséges, ám én mégis azon a véleményen vagyok, hogy magunk alakítjuk a sorsunkat. Nincs felsőbbrendű "lény", aki ezt befolyásolná. Sem a sorsunkat, sem a gondolkodásunkat, sem a tetteinket, sem semmit. A magunk ura vagyunk. Ha valaki(ahogyan írtad) meghal, akármilyen körülmények között, akkor nem azért van, mert bárki kiesett volna a játékból. A halál okát senki nem fejtheti meg... Mondhatja valaki, hogy egyeseknek büntetés, másoknak meg pusztán lejárt az idő, ezt sosem tudjuk meg, legalább is életünkben. De ha majd meghaltam, akkor szólok. :) Komolyra fordítva a szót, szerintem mi irányítjuk magunkat, nem egy lény. Az előfordulhat, hogy egymást irányítjuk, manipuláljuk, de az már más kérdés. :P Remélem, segítettem. :D
2012. aug. 28. 22:22
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Én is gondoltam már erre párszor, de mindig ugyanarra jutottam: nem lehetséges mert h*lye az aki ilyen uncsi videojátékot talál ki és még játssza is.
2012. aug. 28. 22:35
 14/20 anonim válasza:
Ez beteg!! :D Én kíváncsi lennék engem ki vagy mi irányít! :D
2012. aug. 28. 22:53
 15/20 anonim ***** válasza:
A kedves mama?:)
2012. aug. 28. 22:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Én ezen mindig a Sims játszása után gondolkoztam. :)
2012. aug. 28. 22:59
 17/20 anonim válasza:
Mit szedsz? Adj nekem is!
2012. aug. 28. 23:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy túl sokat Simsezel?
2012. aug. 29. 07:43
 19/20 A kérdező kommentje:
kösz az értelmes válaszokat :)
2012. aug. 29. 19:27
 20/20 Antimod ***** válasza:

Érdekes elmélet, de mi nagyon is létezünk.

Annyiban jogos a felvetés, hogy az élet maga nem a végső valóság, így "ki lehet esni" belőle, és később újrapróbálkozni más karakterrel. De ettől függetlenül még mi irányítjuk, és nem bábként mozgatnak minket mások.

2012. aug. 30. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!