SZERINTETEK? Ez lehetséges?
szóval mi van olyankor ha mi egy videojáték részesei vagyunk és valójában nem létezünk mert ez csak egy képzeletbeli kitalált videójáték
ezek nem a saját gondolataink, hanem azoké akiké vagyunk (mert ebben az esetben mi csak bábok vagyunk)
és ha valaki balesetben vagy tragikusan idő előtt meghal az azt jelenti hogy a minket vezérlő nevezzük lénynek esett ki a játékból
SZERINTETEK EZ LEHET IGAZ? és mondjuk ezt a kérdést is azért írom mert aki engem irányít azt szeretné hogy én kérdezzem meg?
Amikor kicsi voltam, hasonlóképp vélekedtem az életről, csak én még rongybabákban gondolkodtam :). Azt hittem, hogy mi igazából Isten által alkotott rongybabák vagyunk, és minden családot egy-egy cipősdobozban helyezett el. Ha pedig éppen volt valami történés a családban, akkor azt gondoltam, hogy éppen azokkal a rongybabákkal játszik.
Amúgy meg bármi lehetséges, az is, hogy már mind meghaltunk, és igazából ez a pokol.
Egyébként viszont nem vagyok hívő, szóval többet nem is nyilatkozom a témában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!