Hogy hogy bedőlnek az emberek az ezotériának/jóslásnak/mágiának. Bánom is én minek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen rossz nézni, ahogy a "média" így becsap több !! milliárd !! embert és eszerint élik az életüket. Például a horoszkóp jóslásait is képesek belelátni a mindennapi történésekbe. Szörnyű.
OFF: Most jöhetnek a támadások, hogy mindenki abban hisz amiben akar és senkinek sincs beleszólása semmibe... de akkor így viszonyuljatok az én véleményemhez is.
2012. aug. 26. 15:38
11/13 anonim válasza:
Nem akarom látni amikor megpróbálja bizonyítani az ellenkezőjét:D (Mármint az aszexuális puhap*cs jellemzés ellenkezőjét.)
12/13 anonim válasza:
#9-nek:szerinted egy épp eszű ember akinek van tehetsége a mágiához vagy ahhoz fűződő képességei vannak....a nyilvánosság elé fogja tárni a tudását hogy aztán ki akarják használni,fegyverként használják,vagy ne adj isten bezárják és mint ismeretlen "lényt" kisérletezzenek rajt hogy kiderüljön honnan származik az ereje?
13/13 anonim válasza:
Mert végre megoldást szeretnének találni az életükre, ami nincs.
Én is sokat foglalkoztam ezotériával, olvastam, tanultam, és az lett a vége, hogy még jobban tönkrement az életem, mint előtte. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!