Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Titok!? Párkapcsolatok?

Titok!? Párkapcsolatok?

Figyelt kérdés
Én hiszek a titokban, már rengeteg dolgot váltottam vele valóra, és tényleg, őszintén hiszek benne szinte mindennel kapcsolatban. De a párkapcsolatok terén sohasem működik... Tudjátok mi történik? Van valaki, akit szeretek, problémáink adódnak, akkor én megpróbálom alkalmazni a Titkot, hogy azok megoldódjanak. De ahhoz teljes szívemből hinnem kell benne...viszont félek őszintén hinni benne, mert ha nem következik be, akkor meg csalódok és koppanok és szenvedek... Mit csináljak???? Értitek, ugye, miről van szó? Segítsen valaki, mert megőrülök.....:S:S
2012. aug. 25. 17:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Minden működhet, ha hiszel benne és TESZEL érte. A párkapcsolatról csak ennyi: ne félj a csalódástól, azzal csak erősödsz, ha képes vagy levonni a megfelelő konzekvenciákat és tanulni mindkettőtök hibáiból. Egyébként meg ha megtalálod a valódi párod, nem fogsz csalódni, mert pontosan arról ismered meg, hogy nem hagy el, nem ver át, stb. Tehát, aki elhagy, az menjen, mert ő számodra nem is lehet az igazi. De köszönd meg gondolatban legalább, amit belőle tanultál, mert azzal is több lettél és érettebb a további kereséshez. Egyébiránt, ha nem keresed, akarod görcsösen, jobb lesz neked.
2012. aug. 26. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!