Ez a csodás lény biztosan állat?
17:13
De lehet kecske is vagy Attila
Áruld el kedves embertársam, kikre gondolsz, kik a mocskos állatok?
Mert igazi állatok biztosan nem.
A 6. hozzászóló legyen szives ne a maga torz lelkü, megkeseredett személyéből induljon ki, másrészről az összes szerettem nevében kikérem a hozzászólását.
És mi az hogy; "többi mocskos állat"?! A kérdező még soha nem érezte át mennyi minden érzést tud kiváltani az emberből egy kutya, mennyi mindent lehet a szeméből kiolvasni és hogy mennyire tud szeretni. Tiszta és nemes állatnak tartom a lovat, de szerintem egy kutya is minimum van annyira "emocionális" lény.
Egyetértek az elöttem szólóval. Azért elég szánalmas ahogy a kérdezö le mocskos állatozza öket, de a lovakat meg isteníti. Ez már szinte beteges imádat.
Kérdezö, talán el kéne fogadni, hogy nem csak az szent amit te annak hiszel.
Plusz megnézném, hogy azonos körülmények között tisztább-e egy ló egy kutyánál vagy macskánál, ami mindkettö képest magát tisztogatni, a ló meg egyedül szépen mocskos marad.
A többi mocskos állat kifejezés igen sértő megjegyzés volt, legközelebb légy szíves hanyagold. De teljesen egyetértek veled abban, hogy milyen csodálatosak, és intelligensek ezek a lények. Több szeretet van egy állatban néha, mint 50 emberben, de itt nem csak a lovakra gondolok. Az állatok mennyivel okosabbak nálunk! De hogy egy szebb helyről jöttek volna? Nem hiszem, de a mi bolygónk is felettébb csodálatos, csak mára eléggé elcsúfítottuk :( Inkább örülj neki, hogy ez a csodás ajándék is a miénk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!