Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez a csodás lény biztosan állat?

Ez a csodás lény biztosan állat?

Figyelt kérdés
Természetesen a lóra gondolok. Olyan szép, ügyes, okos élőlények, kicsit sem hasonlítanak a többi mocskos állatra. Nem hiszem, hogy valóban az állatok csoportjába tartozik, inkább valahonnan máshonnan jöhettek. Szerintetek?

2012. aug. 25. 16:17
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Ne loúzd, írd le normálisan a nevét légyszíves. Milyen hely az a Vallhalla?
2012. aug. 25. 17:52
 22/35 anonim ***** válasza:
59%

17:13

De lehet kecske is vagy Attila

2012. aug. 25. 17:54
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Áruld el kedves embertársam, kikre gondolsz, kik a mocskos állatok?

Mert igazi állatok biztosan nem.

2012. aug. 25. 17:55
 24/35 anonim ***** válasza:
*17:23
2012. aug. 25. 17:55
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

A 6. hozzászóló legyen szives ne a maga torz lelkü, megkeseredett személyéből induljon ki, másrészről az összes szerettem nevében kikérem a hozzászólását.

És mi az hogy; "többi mocskos állat"?! A kérdező még soha nem érezte át mennyi minden érzést tud kiváltani az emberből egy kutya, mennyi mindent lehet a szeméből kiolvasni és hogy mennyire tud szeretni. Tiszta és nemes állatnak tartom a lovat, de szerintem egy kutya is minimum van annyira "emocionális" lény.

2012. aug. 25. 17:58
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elöttem szólóval. Azért elég szánalmas ahogy a kérdezö le mocskos állatozza öket, de a lovakat meg isteníti. Ez már szinte beteges imádat.

Kérdezö, talán el kéne fogadni, hogy nem csak az szent amit te annak hiszel.

Plusz megnézném, hogy azonos körülmények között tisztább-e egy ló egy kutyánál vagy macskánál, ami mindkettö képest magát tisztogatni, a ló meg egyedül szépen mocskos marad.

2012. aug. 25. 21:04
 27/35 anonim ***** válasza:
Te vagy az Csicsolina?
2012. aug. 26. 10:03
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted a lovakat, akkor légy oly kedves, és a többi állatot is szeresd. Ha mégsem megy, akkor inkább maradj csendben, mert a "többi mocskos állat" kifejezéssel megbántottál sok embert, és legfőképpen a többi csodálatos állatot.
2012. aug. 28. 17:20
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

A többi mocskos állat kifejezés igen sértő megjegyzés volt, legközelebb légy szíves hanyagold. De teljesen egyetértek veled abban, hogy milyen csodálatosak, és intelligensek ezek a lények. Több szeretet van egy állatban néha, mint 50 emberben, de itt nem csak a lovakra gondolok. Az állatok mennyivel okosabbak nálunk! De hogy egy szebb helyről jöttek volna? Nem hiszem, de a mi bolygónk is felettébb csodálatos, csak mára eléggé elcsúfítottuk :( Inkább örülj neki, hogy ez a csodás ajándék is a miénk :)

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 28. 18:16
 30/35 anonim ***** válasza:
88%
"többi mocskos állat". Nem azért de sok állat többet ér mint egy kertvárosnyi ember. A lovak nyilván a világ díszei közé tartoznak, de sok más gyönyörű, intelligens élőlény van a világon. Egyébként meg az egyik ismerősöm a macskákról állítja, hogy földönkívüliek, mert ő őket tartja szépnek, ügyesnek, okosnak. Ennyi erővel az én pasim is "máshonnét jött", mert szép, ügyes és okos, míg a többi, akivel találkoztam, csak "mocskos állat".
2012. aug. 29. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!