Mért ilyen erős mostanába körülöttem a vonzás?
Attól függ mi az a téma. Ha egy általános dolog akkor jó eséllyel azért mert a környezetedet is az foglalkoztatja, vagy csak tudják rólad, hogy szereted az adott témát.
Ha nem akkor viszont te éreztél rá arra hogy mi zajlik körülötted. Ez jó dolog. A jelenbe élsz és onnan vannak intuícióid amiket még észre is veszel! Használd ki!
Velem is volt ilyen.
Azt hittem, hogy a Vonzás Törvénye, elkezdtem alkalmazni TUDATOSAN a Vonzást, és a VILÁGON SEMMI NEM TÖRTÉNT!!!!
Nem jött be semmi.
Sőt!!!
Amit akartam, azt nem kaptam meg, vagy tök mást kaptam.
Úgyhogy, igen, ez véletlen, vagy ha mégis valami más választ vársz, akkor a Sors intézi így.
Igen.
Utolsó előtti vagyok, tényleg szerintem se igaz a Vonzás.
Elolvastam egy csomó ilyen könyvet, de semmi nem jött be, csak én lettem tök frusztrált, hogy nem sikerül "bevonzani".
Nem jó ez, csak néphülyítés szerintem.
Álomvilágba ringatják magukat az emberek.
Az pedig nem jó, mert a valóságot meg kell látni, és aztán lehet változtatni.
Ha valaki hajléktalan, és azt mantrázza, hogy villában lakom, és Jaguárom van, attól még nem lesz neki, és tökre összezavarodik.
Pozitívan kell gondolkodni, hogy "sikerülni fog", de a gondolataiddal nem vonzasz be semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!