Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy egy másik...

Lehetséges, hogy egy másik dimenziót látok?

Figyelt kérdés
Néha van ilyen látomásfélém de nem földi dolgokat látok, hanem bizarr lényeket és nagyon furcsa helyeken, ez mi lehet? SOS néha csak úgy beugrik olyan 5-10 másodpercre és midig felzaklat. SOS

2012. aug. 19. 13:30
1 2
 11/20 Karesz6969 ***** válasza:
14%

Orvos...daganat...fű-fa-miegymás...és mi van ha tényleg látja???

Azért mert még Ti nem tapasztaltatok ilyet egy teljesen normális és egészséges ember is lehet aki megtapasztalja ezt.

1.Ráállhatott az agyad valamiképpen ezekre a dolgokra és ezért van.

2. Hülyítesz minket és kíváncsian várod a válaszokat amin jót röhögsz.

2012. aug. 19. 16:21
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Karesz: A biztonság kedvéért talán először jobb kizárni a betegségeket és utána elindulni azon az úton, hogy esetleg tényleg lát valamit.
2012. aug. 19. 16:38
 13/20 Karesz6969 ***** válasza:
Igen jobb kizárni természetesen ezzel egyet értek de én kicsit már tovább is gondolkodtam ha érted:-)
2012. aug. 19. 16:47
 14/20 anonim ***** válasza:
45%
A reptoidokat látod, mert te vagy a kiválasztott, aki segít nekik az inváziójukban.
2012. aug. 19. 21:47
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem szeretnéd, hogy ebbe őrülj bele és ne 5-10 mp-ig lásd ezeket, hanem órákig vagy örökre, akkor nagyon gyorsan fordulj orvoshoz! Nem vicc.
2012. aug. 19. 23:18
 16/20 anonim ***** válasza:
22%
lehet, hogy tényleg létezik ilyesmi, amiről írsz
2012. aug. 20. 01:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, először zárd ki szépen a betegséget, aztán jöhet a filozofálgatás. De ha már itt tartunk, én is továbbmegyek. Talán az esetleges betegség miatt látja, "de attól még lehet valóságos".

:D

2012. aug. 20. 02:16
 18/20 anonim ***** válasza:
akár az is lehet, hogy egy agydaganat kell ahhoz, hogy láss egy másik dimenziót :) kitudja. ettől függetlenül a kérdező csak trollkodik szerintem.
2012. aug. 20. 14:24
 19/20 anonim ***** válasza:

azért, mert ti le vagytok zárva, még nem biztos, hogy ő is le van zárva

ti azt hiszitek, hogy stabil, fix világban éltek, de én TUDOM, hogy nem stabil és nem fix a világ, amiben, amit éltek

ti, lezárt lények!

2012. aug. 22. 22:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Súr, egyetértek, de aki le van zárva, annak akárhogyan mondja az ember, nem képes befogadni. Annyira tehetetlen és buta. :) Ez van, még ha taszító is.
2012. aug. 23. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!