Mi lehetett ez a jelenség (fekete alak az ágyam mellett kiskoromban)?
Figyelt kérdés
Még mikor nagyon kicsi voltam, emlékszem, hogy éjszakánként ha felébredtem, egy embermagasságú sötét alak állt az ágyam mellett, de átlátszó is volt egyben (nem fehér mint egy szellem), olyan mint egy szellem, de fekete volt. Nem féltem tőle, csak furcsálltam, egyébként ez az alak (ha egyáltalán gondolkodó lény volt) sosem mozdult meg, éjjelente feltűnt, nappalra eltűnt.2012. aug. 18. 13:18
11/12 anonim válasza:
Kedves, Kérdező! Tudom,hogy régi a kérdésed még is szeretném veled megosztani.... Én is láttam ilyen sötét alakzatot a szobámban mikor már az összes villany és TV le volt kapcsolva. A mai napig látom. Én azt hiszem, talán az őrangyalunkat láthatjuk, ki tudja. Lehet,hogy csak egy " optikai csalódás". De szerintem nem. Egy lény aki mindig vigyáz rád.... :)
12/12 anonim válasza:
Én olyankor szoktam ilyet látni amikor játszok olyan játékkal vagy nem aludtam a másik éjjel =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!