Hisztek abban, hogy a szeretet a legnagyobb erő?
Konkrétan a szerelemre gondolok.
És arra lennék kíváncsi, szerintetek lehetséges-e az, hogy valami "meg volt írva" de én olyan szörnyű dolgokat tettem, más emberekkel, amiktől az eredeti célom és utam "átíródott" és hiába a szerelem...? Lehetséges-e ilyen az életben?
Mivel konkrétan a szerelemre godnola kérdező, ez nem az, amit amúgy szeretetnek hívunk. És az tényleg jó lenne, ha megmondaná valaki a következőket:
Mi a szeretet.
Mi a szerelem.
Mi köze a kettőnek egymáshoz.
igen is meg nem is.
na most a vággyal telt rózsaszínről beszélünk vagy az isteni zöld energiájúról?
"Az akarat a legnagyobb erő!!!!"
Mindennek van egy forrása. Az akart akkor lenne a legnagyobb erő, ha az maga lenne a forrás. Csak hogy az akarat forrása is a szeretet.
A szeretet egy olyan börtön, amivel bezárják szellemed, és úgy kell vándorolnod, fejlődnöd a Teremtésben Isten megvezekeltsége alatt, hogy nem tudtad sosem elérni teljes Szellemi Teremtői mivoltodat. Éppen ezért, hiszek abban, hogy a szellem a legnagyobb erő.
Nos, nem akarok senkit sem megsérteni, megbántani, főleg nem a vallásos beállításúakat, vagy Istenben megtért, igazakat, de van egy fájdalmas kijelentésem, ami talán az évezredes- év-tízezredes téveszmékből és megvezekeltségből kihozz titeket.
Az érzelemmel rendelkező lényt a legkönnyebb megvezetni. Mert az érzelem bilincs a lélek számára.
Egy hatvanas években földre tért földönkívüli vallomása szerint, idézem pontosan a szöveget: "Az érzelem, és a szeretet a primitív lelkek tulajdonsága. Mert csak egy alacsony rendű civilizáció éli meg fejlődésnek a hanyatlást."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!