Élôholtak tényleg léteznek?
Igen, léteznek.
Sokan nem tudják, de a Kaptár története is egyrészt megtörtént.
Az egyik amerikai városban a mai napig ilyen dolgokkal kísérleteznek a föld alatt, génmanipuláció segítségével állítanak elő "élőhalottakat".
Nehogy már elhigyj minden baromságot.
Bárki azt mond, amit csak akar és sokan bekajálják.
Szia!
Nagyjából 15 éve voltam Budapesten,ott egész metrókocsik vannak tele ilyenekkel!
Az influenza vírusnak alapból élő sejt kell ahhoz, h szaporodni tudjon. Na most ha elvágod egy nyúl torkát, akkor nem kell sok idő, h a sejtek is elhaljanak. Utána a vírus már nem tud szaporodni, szal előbb utóbb az is elpusztul. Ugyanez a szitu a H1N1-nél. Ez az egyik.
Egy nyúl h tud táplálkozni elvágott nyakkal?:D Ezt azért vki magyarázza el nekem:D Ez kb olyan mint hogy egy levágott fejű csirke másnap is tud magvakat csipegetni a földről.
Ha elvágják a nyúlnak a nyakát, akkor onnantól kezdve nincs vérkeringés. A szervek nem kapnak vért, az agy pedig oxigént. Na most keringés nélkül a szervek leállnak, a sejtek elhalnak, a sejtépítés leáll. Egy vírusnak pedig pont h sejtek kellenek a szaporodáshoz mint ahogy már írtam. A kettő alapból kizárja egymást.
Sztem mondd meg a barátodnak, h tanuljon egy kis biológiát, és utána próbáljon kamuzni vmit, h legyen egy kis realitás érték a szövegében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!