Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen gyógymódok, kezelések...

Milyen gyógymódok, kezelések léteznek ekcémára?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 06:19
 1/5 szilvásgombóc válasza:
Én kisgyerekkoromban mindenhol ekcémás voltam. :( nagyon rosz, de erre inkább krémeket szoktak használni, mindenkinek másmien a megfelelő én kiprobáltam vagy 100 fajtát és csak egy használt. Menj el orvoshoz és ő majd felir egy krémet.
2012. aug. 8. 07:50
 2/5 anonim ***** válasza:
A bőrgyógyász írhat fel krémet, vagy gyógyszert. Nekem a kezemen van ekcéma, csak krémet használok, és nagyon hatásos.
2012. aug. 11. 00:17
 3/5 A kérdező kommentje:
a barátnömnek van,ö is használ rá valamit. nem tudom mi a neve valami mentolos illatú fehér folyadék. de szerintem nem sokat használ. mindig kijönnek neki. s neki szinte az egész testén van. engem annyira nem zavar, el tudom fogadni, csak az a baj hogy öt eléggé zavarja, strandra sem akar nagyon kimenni, mert megnézik. Orvoshoz nem akar vele menni, mert párszor írtak már fel neki krémeket de egy sem használt. azért gondoltam hátha itt valaki tud valami okosat mondani.
2012. aug. 14. 06:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Addig kell íratni az orvossal a szereket, míg valamelyik nem használ! Ha a krém neki nem vált be, akkor kap gyógyszert és kész. El kell múlnia tőle, mindenképp menjen el orvoshoz!
2012. aug. 14. 10:40
 5/5 Rékus83 válasza:
Gyógyszert és szteroidos krém használatát nem ajánlom, csak végső esetben. Inkább a természetes gyógymódokkal kell próbálkozni először. Zöldtea, eper, sok-sok cukormentes folyadék pl.: víz, természetes szappanok használata tusfürdő és testápolók helyett. (vannak kifejezetten ekcémára való szappanok- akit érdekel írjon priviben, szívesen segítek).
2012. aug. 22. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!