Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez most tényleg telekinézis?...

Ez most tényleg telekinézis? (lent)

Figyelt kérdés
Már jó ideje próbálgatom a telekinézist, néztem különböző technikákat, gyakorlatokat a neten, és már eljutottam odáig, hogy meg tudom forgatni a PSI wheel-t puszta koncentrációval, sőt a forgás irányát is változtatni tudom.. De ha a PSI wheelt lefedem egy pohárral, akkor már egyáltalán meg se mozdul.. ez azért van mert igazából nem is tudom megforgatni csak a légáramlatok játszottak vele??
2012. aug. 5. 19:57
1 2
 11/11 anonim válasza:
Külön kell gyakorolni úgy is, hogy valami mögött van a tárgy. Valójában semmit nem blokkol, de mivel "a tudat dönti el a létet", és te úgy tudod hogy az a pohár ott van és takar, gátol, meg kell hazudtolnod a tudatot, és erősebben, jobban koncentrálni, erősebb képzelőerő kell. Az se baj ha egyre nehezebb és bonyolultabb tárgyakkal próbálkozol, hátha akkor is menni fog. Trollkodó szkeptikusok véleményére ne adj, hülyeséget beszélnek, ők is tudják.
2013. aug. 12. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!