Talált már valaki valaha 4 levelű lóherét? Mert én még életemben sohasem! És nem is hiszem, hogy van olyan.
Csak mindig jól elbújik a háromlevelűek közé.
Amúgy lehet, hogy hatástalan, de ha hiszel benne...
Won
szia.
Ehhez van egy nagyon jó kis történetem, bár azzal egyetértek hogy a szerencse, mint olyan, csak fikció.
Nekem van egy nagyon kedves ismerősöm, egy leányzó, s egyszer meglátogatott engem. Elmentünk sétálni, s utána leültünk egy padra, mögöttünk füves terület, és néhol lóherék egy-egy csoportja. A hölgy fejlettnek mondható spirituálisan, ezért bekérdeztem tőle a hozzánk legközelebb eső lóhere csoportól, hogy van e ott négylevelű, érzi e azokat. Azt mondta igen, és a szemem láttára egy fél-egy négyzetméteres területről 3 darabot kiszedett körülbelül 20 másodperc leforgása alatt. Én is megpróbáltam érezni, s nekem is sikerült azonnal kiszednem a negyediket.
Ennyit a szerencséről és a szem megbízhatóságáról, ugyanis szemmel keresve elég sok ideig tart akár egyet is kiszúrni.
üdv
27/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!