Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Talált már valaki valaha 4...

Talált már valaki valaha 4 levelű lóherét? Mert én még életemben sohasem! És nem is hiszem, hogy van olyan.

Figyelt kérdés
És nem hiszem el azt sem, hogy szerencsét hoz! Semmilyen tárgy vagy bármi más Nem hoz szerencsét! Ilyen nincs. Valaha én is hittem az ilyen kabalákban meg szerencsehozó dolgokban, de ma már nem.

#szerencse #kabala #négy levelű lóhere
2012. aug. 3. 20:05
1 2
 11/13 Won ***** válasza:

Csak mindig jól elbújik a háromlevelűek közé.

Amúgy lehet, hogy hatástalan, de ha hiszel benne...

Won

2012. aug. 4. 09:46
 12/13 anonim ***** válasza:

szia.

Ehhez van egy nagyon jó kis történetem, bár azzal egyetértek hogy a szerencse, mint olyan, csak fikció.

Nekem van egy nagyon kedves ismerősöm, egy leányzó, s egyszer meglátogatott engem. Elmentünk sétálni, s utána leültünk egy padra, mögöttünk füves terület, és néhol lóherék egy-egy csoportja. A hölgy fejlettnek mondható spirituálisan, ezért bekérdeztem tőle a hozzánk legközelebb eső lóhere csoportól, hogy van e ott négylevelű, érzi e azokat. Azt mondta igen, és a szemem láttára egy fél-egy négyzetméteres területről 3 darabot kiszedett körülbelül 20 másodperc leforgása alatt. Én is megpróbáltam érezni, s nekem is sikerült azonnal kiszednem a negyediket.

Ennyit a szerencséről és a szem megbízhatóságáról, ugyanis szemmel keresve elég sok ideig tart akár egyet is kiszúrni.

üdv

27/F

LastOne.Left

2012. aug. 4. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, ez biztos megtörtént. Szeretném megvenni a jogokat és filmet forgatnék belőle.
2012. aug. 4. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!