Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit csináljak a macskámmal?

Mit csináljak a macskámmal?

Figyelt kérdés
A macskám kint él az udvaron. Azt szeretném ha elmenne,de nem megy el. Nem tudom,hogy zavarjam őt el. Egyszer próbáltam behozni a házba,de reménytelen,elmegy. Most mit csináljak? Úgy érzem,hogy a macskám nem szeret engem,pedig etetem. Elvigyem egy jósnőhöz vagy valami ilyesmihez?

2012. aug. 2. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Vidd el egy jósnőhöz és kérdezd meg. Sőt hívj engem én is jósnő vagyok, itt a számom: 06 90 603 333.

Józsi bácsi

2012. aug. 2. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
2012. aug. 2. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Veronika szerelmem, hát milyen undorító dolgokat hordasz itt össze? Inkább gyere haza mert kihűl az ágy!
2012. aug. 2. 22:23
 4/10 anonim ***** válasza:
A macskádnak nem olyan unalmas az élete, mint neked, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozzon. Szabadon él, jön-megy, te meg a saját börtönödben élsz. Miért is szeretne téged, ha ilyeneken töröd a fejed? Inkább többet kéne neked is kint lenni vele a szabadban, hogy többet tudj vele kommunikálni, de azt ne várd el, hogy az öledbe ugrik és dorombol, mert adsz neki enni.
2012. aug. 2. 22:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Vegetáriánus vagyok és én ilyet nem csinálnék. Szerintem elmegyünk egy párkapcsolati tanácsadóhoz, Bajusz úr szerintem értékelni fogja az ötletet :D
2012. aug. 2. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdekes, lehet hogy meg van fázva.

Hívd ANÁLiát, ő egy kis kedves aranyos jósnő:DD

Minden megfázást KIKÚRál:DDD

2012. aug. 2. 22:53
 7/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló,értékelem a perverz vicceidet :'D de a macskám nem érzi jól magát.. most fialt meg a zongora mögött :( ezt eddig észre se vettem,csak most derült ki amikor elmentem egy pohár vízért.
2012. aug. 2. 23:09
 8/10 anonim ***** válasza:
A macskák már csak ilyenek... mennek a saját fejük után, mindenki hagyja őket békén felfogásban élnek. Mondanám, hogy tarts kutyát, de nem merem ajánlani a stílusodhoz!
2012. aug. 2. 23:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Van kutyám is,nagyon szeretem és ő is sokat van velem :) A macskám furcsa,nem evett ma egész nap, és lassan sétál.. De ha fut akkor gyors :) de köszönöm a válaszokat,elvittem egy tanácsadóhoz,aki azt mondta h menjek inkább diliházba,nem fizettem neki és otthagytam.
2012. aug. 3. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Vadászd le

Öld meg

Edd meg

2012. aug. 7. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!