Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Gyakran történik meg velem,...

Tommy_sparco kérdése:

Gyakran történik meg velem, hogy véletlen az órára pillantok és azonos számokat látok rajta, mint például 12:12,20:20 meg ilyenek. Vagy 12:21,13:31. Van valami magyarázat erre, vagy csak csupán agykontroll ez?

Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen kideríthető:

folyamatosan jegyezd fel az ÖSSZES időpontot, hogy mikor pislantottál rá az órára, még akkor is, ha a szemed sarkából éppen csak ránéztél.

Aztán majd jön a döbbenet - rájössz, hogy nagyon sokszor nézel ám rá, de csak az marad meg, amikor valami speciális dolgot látsz, pl ugyanolyan számjegyeket.

Ugyanis így működik az agyad: a legfontosabb feladata az, hogy a szokatlant kiemelje - hiszen az őskorban a szokatlan változás, valami, ami az eddigi rutintól elüt, nagy eséllyel életveszélyes volt - letört ágak a barlang felé könnyen jelezhettek egy medvét is, ami nem volt kedves hálótárs. Mára meg ez maradt ebből a reflexből.

Csináld meg a feljegyzéseket, rá fogsz jönni, mennyire nem szokatlan a dolog :)

Amúgy vicces, hogy eme reflex működésének az eredménye 95%-ban az ezotériában köt ki...

2012. júl. 31. 22:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor is a tudatalatti...:))))))))))))))
2012. júl. 31. 22:49
 13/16 Shanokk ***** válasza:

Ne foglalkozz a sok kishitűvel!

Erre van magyarázat, még pedig Britt tudósok bebizonyították, hogy azért látni ilyenkor azonos számokat, mert abban az időben nézel rá, amikor ezeket a számokat mutatja! Megdöbbentő, de igaz!

2012. aug. 1. 10:45
 14/16 anonim ***** válasza:

A kisfiam 13:31-kor született... azóta (ha nem is naponta, de) egy héten legalább négyszer előfordul, hogy pont akkor nézek rá az órára.

Magyarázatot nem tudok rá adni, de valószínűleg ezekben az időpontokban történt veled valami meghatározó...mint ahogy velem is. :)

2012. aug. 1. 14:32
 15/16 anonim válasza:

Nagyon jó a kérdésed. Én legalább 5 hónapja napi legalább 3 szor ha ránézek az időre azonos számokat látok, kezdetben idegesített, de már nem. Az okot Én sem tudom és nem is értem mert azelőtt ennyiszer nem futottam bele ebbe. pl. az egyik nap írtam ide gyakorira ki egy kérdést, nem néztem az időt, csak utána láttam hogy a kérdés mezőben a bal sarokban ez áll: 11-11 21:21

A te kérdésednél láttad az időt? 31-21-11

Érdekesek ezek a dolgok....!

2012. nov. 15. 11:07
 16/16 anonim válasza:
Ez érdekes. Velem folyton az történik, hogy megjósolok egy időpontot vagyis hát megtippelem, hogy mennyi az idő és aztán megnézem az órát és tényleg annyi. De ez csupán időérzék szerintem... 😊
2016. okt. 19. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!