A titok, Vonzás törvénye. Alkalmazza valaki?
Szerintem igen is létezik és amióta láttam a filmet történtek velem dolgok, de tényleg csak akkor ha nagyon sokat gondol arra amit szeretnék :)
Az egyik (ne nézz hülyének de elég fiatal vagyok) ilyen volt amikor nyolcadikban vizsgáztam. Előtte legalább egy hónappal folyamatosan arra gondoltam, hogy melyik tételt akarom húzni. Elképzeltem ahogy kihúzom mit csinálnék mit éreznék, s ezt naponta többször is eljátszottam magamban. Úgy léptem be a terembe, hogy 100%-ig biztos voltam benne, hogy én azt a tételt húzom ki amit akarok. Megjegyzem a legkönnyebb tétel a 20 tétel közül. És odaléptem az asztalhoz és kihúztam a tételt. Ugráltam örömömben. :) A tanárok nem hitték el, hogy pont én aki kitűnő tanuló voltam kihúzom a legkönnyebbet. :D
Aztán versenyekkel kapcsolatban is volt ilyen. Elképzeltem mit érzek, hallottam ahogy kiszólítanak meg minden ilyesmi. Amikor hirdették az eredményt a második helyezettnél letettem a táskámat, mert biztos voltam benne, hogy nekem kell nyernem. ÉS így is lett. De nem azért nyertem mert annyira biztos voltam benne, vagy mert annyira tudtam volna mindent. Ezek azok amikre úgy emlékszem de voltak még dolgok :) Köszönöm ha elolvastad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!