Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A titok, Vonzás törvénye....

A titok, Vonzás törvénye. Alkalmazza valaki?

Figyelt kérdés
Szeretném ha megosztanátok élményeiteket ezzel kapcsolatban! Hitetlenek a hozzászólást mellőzzék! Igaz,és valós történeteitekre lennék kÍváncsi! KÖSZÖNÖM!
2012. júl. 25. 14:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
JÓL ELTÉRTÜNK A KÉRDÉSTŐL! SIKERES ÉLMÉNYEKET SZERETTEM VOLNA4 NEM SZERETNÉM HA ÖSSZEVESZÉS LENNE BELŐLE! CSAK AZT NEM ÉRTEM,HOGY AKI ELLENZI AZ ILYEN DOLGOKAT,MIÉRT NÉZ BE IDE????????????????
2012. júl. 26. 09:49
 12/16 A kérdező kommentje:
senki többet harmadszor?!
2012. júl. 28. 08:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Sajttorta a fejeden.
2012. júl. 28. 11:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kell itt kérdezni semmit, akkor jársz a legjobban. Van akinek sikerül elérni a céljait némi szemléletváltással és van akinek nem(ilyen olyan okok miatt), mindig megoszlanak a vélemények. Lehülyéznek emberek, de ne foglalkozz vele. Olvass el több könyvet és azután tedd azt amit jónak látsz, ha sikerül úgyis csinálod majd tovább és nem érdekel senki véleménye, ha nem akkor meg nem, elkönyveled hogy neked nem megy és nem fogsz tovább foglalkozni ezzel. Nekem megy, hogy elérjem a céljaimat, lehet ez vonzás, szerencse vagy bármi, nem érdekel, csak a végtermék! :)
2012. aug. 1. 15:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Olvass el minél több könyvet, kattanj be, légy megszállott és ritka szar életed lesz, de te nem fogod észrevenni, mert bemeséled magadnak, hogy olyan életed van, amilyet szeretnél.
2012. aug. 1. 16:44
 16/16 anonim válasza:

Szerintem igen is létezik és amióta láttam a filmet történtek velem dolgok, de tényleg csak akkor ha nagyon sokat gondol arra amit szeretnék :)

Az egyik (ne nézz hülyének de elég fiatal vagyok) ilyen volt amikor nyolcadikban vizsgáztam. Előtte legalább egy hónappal folyamatosan arra gondoltam, hogy melyik tételt akarom húzni. Elképzeltem ahogy kihúzom mit csinálnék mit éreznék, s ezt naponta többször is eljátszottam magamban. Úgy léptem be a terembe, hogy 100%-ig biztos voltam benne, hogy én azt a tételt húzom ki amit akarok. Megjegyzem a legkönnyebb tétel a 20 tétel közül. És odaléptem az asztalhoz és kihúztam a tételt. Ugráltam örömömben. :) A tanárok nem hitték el, hogy pont én aki kitűnő tanuló voltam kihúzom a legkönnyebbet. :D

Aztán versenyekkel kapcsolatban is volt ilyen. Elképzeltem mit érzek, hallottam ahogy kiszólítanak meg minden ilyesmi. Amikor hirdették az eredményt a második helyezettnél letettem a táskámat, mert biztos voltam benne, hogy nekem kell nyernem. ÉS így is lett. De nem azért nyertem mert annyira biztos voltam benne, vagy mert annyira tudtam volna mindent. Ezek azok amikre úgy emlékszem de voltak még dolgok :) Köszönöm ha elolvastad :)

2012. aug. 4. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!