Komolyan hülye vagyok vagy tényleg van itt valaki?
Nem kell ahhoz nyikorognia a padlónak a neszeket, a surlódó lépteket is hallanod kellett volna, hacsak nem vagy süket.
Én spec azt is hallom ha valaki lélegzik tőlem 3-4 méterre.
Persze.. Az ember alapvetően fél az ismeretlentől, és ilyen "ismeretlen dolog" a sötét is.
Gondolj bele logikusan: ha lenne valaki a házban, akkor valahol be kellett volna jönnie. Az ajtót gondolom bezártátok, az ablakok nincsenek nyitva, szóval ez eléggé leszűkíti a lehetőségeit bárkinek. De ha valaki bejönne a házatokba, akkor is miért bújkálna? Gondolom nincsenek Picasso képek a falon, amit valami trükkös tolvaj elvinne. Meg ha valaki lenne ott, akkor nem tudna ám egyik pillanatról a másikra zaj nélkül eltűnni - ahogy te sem tudsz tökéletesen hang nélkül mozogni.
Szóval nyugodj meg, igyál egy pohár vizet és aludj el. Máskor pedig nézz/olvass kevesebb krimit/rémtörténetet/horrort/thrillert/stb-t. Főleg ha nagyon fiatal vagy.
én 2 hete hiszem azt,hogy van valaki a házban..egy kósza lélek..:S én meg lépteket hallok,ajtócsapódást(ami lehet,persze..),meg érzek vkit itt a szobámba is.:/ nagyon félelmetes.Mostanában az egyik barátnőm is érez valamit.:S
Lehet,hogy van így hármunkban valami közös?:O
16/L
A patrónus bűbájra van szükséged varázsigéje: Expecto Patronum! Megidézéséhez az kell, hogy csak pozitív emlékre gondoljunk.
Leírásaid alapján biztos ,hogy egy dementor volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!