Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti milyen dolgokat hallottatok...

Ti milyen dolgokat hallottatok még 2012 dec.21. -ével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én hallotam reptoid támadásról, meg hogy a Jellyostone nemzeti parkban kitör a vulkán, meg dimenzióváltás , meg még mien nemnormális feltevések vannak?
2012. júl. 4. 23:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyszerre megjelennek az ufók, közben pedig átmegyünk egy másik dimcsibe, aztán hirtelen elkezdődik a következő jégkorszak...

egyébként szerintem paprikáskrumplit fogok csinálni ebédre.

2012. júl. 5. 10:50
 12/16 /Anita_'94/ ***** válasza:

Én pl ezeket is olvastam még az említett nappal kapcsolatban:

- Péntek lesz

- Tamás és Izidor napja

- a Nap 07:27-kor kel és 15:56-kor nyugszik (legalábbis a főváros felett, de pl Siófokon már 4 perccel késöbb teszi ugyanezt)

- a Hold 11:49-től 00:39-ig boldogít minket

Remélem, fontos infókat juttattam el hozzátok, amiknek nagy hasznát veszitek a reptoid invázió keserves pillanataiban...

2012. júl. 5. 11:21
 13/16 anonim válasza:
Olyasmiket olvastam, hogy felcserélődik a Föld mágneses pólusa, ami lehetetlen ilyen rövid idő alatt. Esetleg hirtelen lehűlés, jégkorszak kezdete. Túlzott felmelegedés is lehet. Jön egy kis meteor, ami szépen becsapódik a Földbe. Talán földönkívüliek jönnek megszállni minket. Esetleg egy napkitörés következtében tönkremennek az elektromos berendezések az egész bolygón. Orbán Viktort királynak választják.
2012. júl. 5. 12:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt senkise tudja de mivel ennyien beszélnek róla biztos hogy fog valami történni (a valami bármi lehet :Dpl levágatod a hajad.)

És én egy űrhajóra se fogok felszállni jó nekem itt a földön :D

2012. júl. 5. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Retardált ez a nép, MEGÉRETT A KIPUSZTULÁSRA !
2012. júl. 6. 01:09
 16/16 anonim ***** válasza:

2012. december 21. talán a máig leginkább ismert világvége-jóslat (kivéve persze azokat, amelyek "nem jöttek be"), noha még az alapjául szolgáló tények is csupán félreértelmezésen alapulnak. Ennek ellenére egész könyvek, cikkek, sorozatok, dokumentum- és egész estés színes, néha 3-dimenziós filmek sora dolgozta fel ilyen-olyan szemszögből a neves dátumot, leginkább a mozilátogatók (és persze a hollywoodi producerek) nem kis örömére.

A jóslat szerint 2012. december 21-én a világ - legalábbis ahogy mi ismerjük - valamiféle szörnyű, ám látványos katakizma következtében megsemmisül; tűzvész, árvíz pusztít majd, földrengések vagy becsapódó meteorok egész sora végez az emberiséggel (vagy amelyik éppen jobban mutat a legújabb, 3D-s LED televíziók agyonreklámozott kijelzőin).

2012. aug. 4. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!