Ti milyen dolgokat hallottatok még 2012 dec.21. -ével kapcsolatban?
Egyszerre megjelennek az ufók, közben pedig átmegyünk egy másik dimcsibe, aztán hirtelen elkezdődik a következő jégkorszak...
egyébként szerintem paprikáskrumplit fogok csinálni ebédre.
Én pl ezeket is olvastam még az említett nappal kapcsolatban:
- Péntek lesz
- Tamás és Izidor napja
- a Nap 07:27-kor kel és 15:56-kor nyugszik (legalábbis a főváros felett, de pl Siófokon már 4 perccel késöbb teszi ugyanezt)
- a Hold 11:49-től 00:39-ig boldogít minket
Remélem, fontos infókat juttattam el hozzátok, amiknek nagy hasznát veszitek a reptoid invázió keserves pillanataiban...
Azt senkise tudja de mivel ennyien beszélnek róla biztos hogy fog valami történni (a valami bármi lehet :Dpl levágatod a hajad.)
És én egy űrhajóra se fogok felszállni jó nekem itt a földön :D
2012. december 21. talán a máig leginkább ismert világvége-jóslat (kivéve persze azokat, amelyek "nem jöttek be"), noha még az alapjául szolgáló tények is csupán félreértelmezésen alapulnak. Ennek ellenére egész könyvek, cikkek, sorozatok, dokumentum- és egész estés színes, néha 3-dimenziós filmek sora dolgozta fel ilyen-olyan szemszögből a neves dátumot, leginkább a mozilátogatók (és persze a hollywoodi producerek) nem kis örömére.
A jóslat szerint 2012. december 21-én a világ - legalábbis ahogy mi ismerjük - valamiféle szörnyű, ám látványos katakizma következtében megsemmisül; tűzvész, árvíz pusztít majd, földrengések vagy becsapódó meteorok egész sora végez az emberiséggel (vagy amelyik éppen jobban mutat a legújabb, 3D-s LED televíziók agyonreklámozott kijelzőin).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!