Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Melyik az a varázslat amelyikk...

Melyik az a varázslat amelyikkel meg lehet tudni hogy mit érez a másik?

Figyelt kérdés
Egyszer egy újságba olvastam róla, kellett hozzá egy piros gyertya, de a többit már nem tudom.

2012. jún. 17. 11:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, az eszedbe se jut, hogy beszélj vele, megkérdezd? Ha meg nem lehet, mert ez előfrodulhat, akkor meg a válaszom az, hogy hát sajnos igen, vannak olyan szituációk, amikor az ember bizonytalanságban van, és nem tud ezen segíteni. De ezen aztán semmilyen hókuszpókusz nem segít, kár ilyennel biztatnod magad.
2012. jún. 19. 13:34
 12/13 A kérdező kommentje:

Látom normális válaszokra nem számíthatok.

Egy újságba olvastam róla egyszer. Tudom hogy hülyeség és nem válik be, de ki tudja, csak ki akartam próbálni.

2012. jún. 29. 18:34
 13/13 anonim válasza:

Vannak nem nyelvi jelek. Mimika például, testbeszéd... figyeldmeg ezek nagyon árulkodóak...

A másik meg annyira tudni akarod kérdezz rá!

2013. aug. 3. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!