Ti láttatok már furcsa dolgokat? Pl: szellem, ufó, angyal ilyesmi?
Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 13:07
11/19 anonim válasza:
Én egyszer láttam szellemet. Régebben voltam egy kis létszámú faluban, (Skóciában) ami mellett volt egy magas domb, és ott volt egy kúria. Egyszer felmentem megnézni közelről, nem volt ott senki, csak egy idősebb ember. Megkérdeztem: Uram, ez egy kísértet kastély? Az öreg válasza: Nem, amióta itt élek, még nem láttam szellemet. Erre én: Mióta él itt? Öreg: Kb. 800 éve
13/19 A kérdező kommentje:
tuti viccelt nem?
2012. júl. 3. 11:16
14/19 anonim válasza:
Angyal... hát, nem tudom, az volt-e az illető... De ott ült a buszmegállóban, nagyjából úgy nézett ki, mint egy átlagos középkorú rock/metálkedvelő férfi. Hosszú, őszes haj, valami együttes képévek díszített póló, fülében mp3. A keze az ölében volt, és valami lassú ütemre érintgette össze az ujjait. Nem tudom, valahogy kitűnt a többi ember közül. Mintha túl... tiszta lett volna hozzájuk képest. A mai napig nem tudom, ki/mi volt, de lehet, hogy egy angyal.
16/19 anonim válasza:
Ha a tükörbe nèzek mindig egy kis angyalt látok :P
18/19 anonim válasza:
Nem hiszel Istenbe?!
JézusMária!
Amugy egyszer suliba menten és végig ott volt felettem egy fényes pont amikor odaértem eltűnt
19/19 anonim válasza:
Még a gonosz rablók is ha elfogják mondják:"édes istenem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!