Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 2012 a változások éve. Kinek...

Larissa666 kérdése:

2012 a változások éve. Kinek mi a véleménye róla? Van aki foglalkozik ezekkel a dolgokkal?

Figyelt kérdés
[link] -látogassatok el erre az oldalra..:) Virtuális iskolánk diákja lehet bárki, aki úgy érzi, hogy fel szeretne készülni egy új, sokkal egészségesebb, biztonságosabb, kiegyensúlyozottabb, boldog, stresszmentes életre, ami a 2012-es év hozta energetikai változásainak automatikus következményeiként mindenkinek elérhetővé válik...:) Szerintem érdemes bejelentkezni!!!
2012. jún. 13. 19:19
1 2
 11/16 Tom Benko ***** válasza:
@Kérdező: Az ezotéria kategória magában egy röhej. De hogy ezt a reklámot még egy moderátor sem szedte ki...
2012. jún. 15. 07:33
 12/16 A kérdező kommentje:
így van,az élet nagyon kemény,és dolgozni kell én nem mondtam,hogy nem kell semmit csinálni :DD olasd el,ha érdekel [link]
2012. jún. 15. 22:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Elolvastam a kedvedért. A legszebb példája annak, hogy ma az "energia" szó mellett a "rezgés" az, amivel szerintetek szinte bármit meg lehet magyarázni. Átadja a rezgést, átveszi a rezgést, közvetíti a rezgést, satöbbi. Csak a helyzet az, hogy ennek a fogalomnak sem vagytok tisztában a jelentésével. Azt írja: "a hasonló rezgésű emberek egy csoportba szerveződnek". Ez elég vicces... ezzel azt mondod hogy a hasonló ütemű szívdobbanású emberek, mivel emberek egyetlen természetes "rezgése" a szívének a dobbanása...
2012. jún. 15. 22:18
 14/16 Tom Benko ***** válasza:
@13: No, és a belek perisztaltikus mozgása?
2012. jún. 16. 08:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Az meg nem rezgés. Itt az ékes példa, hogy ezóék mennyire nincsenek képben, de azért bőszen magyarázzák az életet.
2012. jún. 16. 15:18
 16/16 Tom Benko ***** válasza:
Időben periodikus?
2012. jún. 17. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!