Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől lehet, hogy egyik...

Mitől lehet, hogy egyik betegségből a másikba esek? Nincs olyan hét, hogy ne legyen valami.

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 15:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gyenge az immunrendszered, a mai ételek kevés vitamint tartalmaznak és ásványi anyag is alig van bennük. Szedjél CENTRUMOT vagy JUVITTÁT.
2012. jún. 13. 15:47
 2/11 A kérdező kommentje:

De nem csak ilyenek. Rosszul írtam. Mert mindig valami baleset történik, vagy betegség.

Törések, égetés, stb.

2012. jún. 13. 15:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez is összefügghet a táplálkozással, mert az idegrendszered is gyengül a tápanyag és vitaminhiány miatt, plusz rengeteg méreganyag ami az ételekkel bejut. De ha az energetikai oldala érdekel, akkor naponta kellene végezned relaxációs gyakorlatot a szellemi kimerültség ellen, ami az ilyesmit okozni tudja. Ha a kérdés mögöttes tartalma az hogy van e rajtad átok, a válasz:nincs. Semmiképpen. Hozd rendbe a táplálkozásodat, és az idegrendszeredet. Ha nyugodt és kiegyensúlyozott vagy testileg és lelkileg, akkor nem érnek balesetek sem. Akár hiszed, akár nem ez így van. Pszichológiailag is bizonyítható, tehát ez nem feltételezés.
2012. jún. 13. 15:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jún. 13. 15:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Aids
2012. jún. 13. 16:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Én életembe eddig egyszer fáztam fel(az is túl sok, hiszen férfi vagyok) azután 2 hetes szünetekkel, 3 alkalommal, 1-1 hétig vért vizeltem(szerencsére, a vesémet nem érte el).

És amire kiírták volna a virológiai vizsgálatot elmúlt véglegesen. A mai egészségügynek nem érdeke, hogy meggyógyulj, szedd a tablettáikat, lődd magad inzulinnal, ha cukros vagy, az az érdekük.

A természet gyógyászok sem mind megbízhatók, egyik ismerősöm felesége(idősek) elment természetgyógyászhoz, mert ok nélkül sántított. Válasz: 100% hogy a gerinc a ludas. Rá két hétre meghalt áttétes agydaganatban.

2012. jún. 13. 16:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Az orvosokban én sem bízok meg nagyon, de nem nagyon tudok mást tenni. Max elmegyek másikokhoz. De 3 orvos 3 külömbözőt mond, úgyhogy végül én választom ki hogy melyik legyen hátha bejön.. Kár, hogy már ez van
2012. jún. 13. 17:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Most 3 hétig volt mandulagyulladásom és 2 féle antibiotikumot szedtem. De azb elején azt mondták, hogy igyak sokat meg szedjek C-vitamint. Mikor még a hangom is teljesen el volt változva meg levegőt is nehezen vettem.
2012. jún. 13. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
mandulagyulladásra jó az erősen sós hideg vagy langyos vizes gargalizálás, és kamillatea, ha a gyomrod bírja. Az antibiotikum mellé meg igyál Normaflor-t mert az antibiotikum megöli a bélflórát.
2012. jún. 13. 19:36
 10/11 00nevike válasza:

Mivel az ezotéria témában tetted fel a kérdésed, így nem írom, hogy szedj vitamint:)

Nézz körül az életedben, hogy van e olyan dolog, amit nem akarsz csinálni, de mégis meg kell, mert mondjuk ettől függ a megélhetésed vagy olyan kapcsolatot tartasz fent, amit igazából nem is szeretnél. Sok dolgot lehetne még írni, de mivel a részletekbe(életkörülményeidbe) gondolom nem egy nyilváos helyen akarsz belemenni, így nem is nagyon tudok mit írni. A test egy nagyon jó kis dolog. Megmutatja, hogy a lelked milyen állapotban van. Ha rendet teszel a fejedben, a lelkedben, akkor rend lesz "kint" is.

2012. jún. 13. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!