Mitől lehet, hogy egyik betegségből a másikba esek? Nincs olyan hét, hogy ne legyen valami.
De nem csak ilyenek. Rosszul írtam. Mert mindig valami baleset történik, vagy betegség.
Törések, égetés, stb.
Én életembe eddig egyszer fáztam fel(az is túl sok, hiszen férfi vagyok) azután 2 hetes szünetekkel, 3 alkalommal, 1-1 hétig vért vizeltem(szerencsére, a vesémet nem érte el).
És amire kiírták volna a virológiai vizsgálatot elmúlt véglegesen. A mai egészségügynek nem érdeke, hogy meggyógyulj, szedd a tablettáikat, lődd magad inzulinnal, ha cukros vagy, az az érdekük.
A természet gyógyászok sem mind megbízhatók, egyik ismerősöm felesége(idősek) elment természetgyógyászhoz, mert ok nélkül sántított. Válasz: 100% hogy a gerinc a ludas. Rá két hétre meghalt áttétes agydaganatban.
Mivel az ezotéria témában tetted fel a kérdésed, így nem írom, hogy szedj vitamint:)
Nézz körül az életedben, hogy van e olyan dolog, amit nem akarsz csinálni, de mégis meg kell, mert mondjuk ettől függ a megélhetésed vagy olyan kapcsolatot tartasz fent, amit igazából nem is szeretnél. Sok dolgot lehetne még írni, de mivel a részletekbe(életkörülményeidbe) gondolom nem egy nyilváos helyen akarsz belemenni, így nem is nagyon tudok mit írni. A test egy nagyon jó kis dolog. Megmutatja, hogy a lelked milyen állapotban van. Ha rendet teszel a fejedben, a lelkedben, akkor rend lesz "kint" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!