Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 11. es vagyok és egyik betegsé...

11. es vagyok és egyik betegségből a másikba estem igy idén tél elején?

Figyelt kérdés
Féelk h ez nagyon sok hiányzás lesz és nemtudom már potólni 3 hetet hiányoztam.Szerintetek ettől még nem fognak rosszabbodni a jegyeim?
2010. dec. 7. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérd meg az egyik osztálytársad, hogy vigye el Neked a tananyagot.
2010. dec. 7. 12:04
 2/2 anonim ***** válasza:

1.) kezdjél el immunerősítőt szedni: Béres csepp vagy valamilyen komplex vitaminkészítmény, amit a patikus ajánl. Mellette sok c-vitamin, gyümölcsök, nyers zöldségek (saláta), méz, tej, joghurt, elegendő alvás, sok séta a friss levegőn, de egészségesen felöltözve, otthon is gyakori szellőztetés. Kerüld a túlfűtött, száraz levegőjű helyeket, tegyél a szobádba párologtatót, dobj bele kamillateát, csak ne felejtsd el 2-3 naponként kimosni, mert bebüdösödik.

2.) Osztálytársaidtól mindennap kérd el az órai anyagot és a házi feladatokat is, így nap mint nap te is tudsz otthon tanulni és nem maradsz le semmivel.

Kisfiam tavaly 180 órát hiányzott az iskolából, egyik betegségből a másikba esett. Ezzel a módszerrel tanultunk itthon és semmiből sem romlottak a jegyei, sőt az egyik hiányzása után két nappal olyan új anyagból is 5-ös matek dolgozatot írt, amit én tanítottam meg itthon neki :). SZóval fel a fejjel, csak akarat kérdése az egész.

2010. dec. 7. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!