Veletek történt már olyan dolog, amire azt mondtátok, hogy: "Na, ez biztos nem véletlenül történt így"?
Figyelt kérdés
Történt már veletek ilyesmi? Amikor elgondolkodtatok és arra jutottatok, hogy ez nem véletlen volt, hanem "meg volt írva"? Pl megismertetek valakit, aki teljesen megváltoztatta az életeteket, stb.2012. jún. 10. 11:00
1/7 anonim válasza:
Mivel nem hiszek a véletlenekben, ezért minden, ami történt velem, arra azt mondom, hogy ez biztos nem véletlenül történt így. :)
Nem viccelek, szerintem mindennek oka van.
De nem gondolom azt, hogy valami "meg van írva", inkább úgy fogalmazok, hogy a döntéseim, cselekedeteim következménye.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt hittem már senki nem ír! :D Köszi a válaszod. Nekem is az a véleményem, mint neked. Mindennek oka van.
2012. jún. 10. 11:39
3/7 anonim válasza:
Én ugy pár napja jöttem rá,hogy az életemben mindennek van oka,amik eddig hasztalannak tüntek az életemben azok most értelmet nyertek.Lehet,hogy homályosan irok,de egy az,hogy iszonyat hosszú sztori,és elég nehéz megérteni,a másik pedig az,hogy nem akarom,hogy minden ember aki csak idejön elolvassa,mert nem ő rájuk tartozik.
4/7 anonim válasza:
Igen. Megismertem, nevetséges módon, és másfél éve vagyunk együtt. Véletlennek gondoltam, de nem az volt. :)
5/7 anonim válasza:
Én próbálok hinni benne hogy mindennek oka van. Túl sok a bonyolult elem az életemben :/
7/7 anonim válasza:
Agykontrollos vagyok, épp egy elég nehéz időszakon megyek keresztül. Néhány napja azon "dolgozom", hogy visszataláljanak az életembe azok az emberek, akikkel valaha fontosak voltunk egymásnak. És bumm, nemrég összefutottam a legjobb barátommal, akivel már egy éve megszakadt közöttünk a kapcsolat. Mindenki azt mondta, hogy véletlen, de én nem hiszek a véletlenekben. Most várom, hogy megkeressen, és tudom, hogy 2-3 héten belül meg is fog történni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!