Ez már több mint ijesztő!?
régebben voltak megérzéseim amik pár alkalommal be is jöttem,de ezek a megérzések mára szinte minden naposak lettek és MIND BEVÁLT AZ ELKÖVETKEZENDŐ 1-2 NAPBAN!
mint pl:- arra gondoltam h jaj de jó mien régen késett a vonat, erre aznap késett 1 órát
vagy mien rég volt beteg a barátnőm, erre másnap nem jött be a suliba mert lebetegedett
vagy az h mien rég volt depis erre másnap tiszta depressziós és rosszkedvű
vagy mien rég romlott el a gépem másnap pedig nem tudom bekapcsolni...
vagy de rég vesztem össze anyámmal, másnap ordibálunk egymással
és még sorolhatnám...
nagyon ilyesztő és nem tudom mit kezdjek vele!
van valaki esetleg aki ugyan így van vagy csak én vagyok ilyen? vagy tudtok valami tanácsot írni?
és kérlek csak az válaszoljon aki normális választ ad és nem cseszeget!! nagyon fontos!! ><"
igen leszarom mert itt nem a helyesírás a lényeg hanem a tartalom -.-
és nem hiszem h puszta véletlen lenne ugyanis vagy 20 ilyen eset nem történik meg zsinorban -.-
Egyetlen egy magyarázat van erre:
Kamu
Nem kamu -.-
Ès igen diszlexiás vagyok, ezért is húzom fel magam rajta
Figyelj..ha diszlexiás vagy, akkor megértelek és elnézésedet kérem, sőt: ebben az esetben nem is rossz az a teljesítmény, amit nyújtasz. Abban is biztos vagyok, hogy még fejleszthető is lesz.
Most komoly választ szeretnék neked adni. Két eset lehetséges: vagy az, hogy minden történés a véletlenek sorozata volt (mert van ilyen! Velem is előfordult nem is egyszer..kicsit olyan, mintha az élet játszana velünk) - vagy, esetleg, tényleg van benned egy másoknál fejlettebb érzékenység a "pre-percepcióra" (előre-megérzésre). Még ha így is volna, tartsd különleges adottságnak - és ne ijedj meg tőle. Nem biztos ám, hogy kizárólag rossz előérzeteid lesznek..figyelj a jókra is.
Egyébként, tudod, én is megfigyeltem: ha eszembe jut egyszer-egyszer, hogy - mondjuk - milyen régen jól működik már a billentyűzetem..a mosógépem, vagy milyen jó a telefonom akkuja - hát szinte biztos, hogy másnapra "bedöglik". Én ezt azzal könyvelem el, hogy...peches vagyok (te pedig légy szerencsés!)
El tudjátok képzelni??
Gondolkozik:A házi nehéz, de lesz szünet szerencsére..Milyen régen veszekedtem anyámmal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!