"Halálom" pillanatában nem láttam azt a bizonyos filmet. Nem pergett le előttem. Létezik egyáltalán ilyen vagy csak én nem láttam?
6 hete megállt a szívem tesi óra közepén, leállt a keringésem, nem lélegeztem. Habár elsötétült minden pár pillanatig érzékeltem a földön feküdve, hogy mindenki odarohan hozzám, kicsit még a bőrömön is éreztem, hogy hozzámérnek. Utána kb 10 percig 2 tanár alkalmazta a szívmasszázst és fújták az orromba a levegőt. 1-1 pillanatra éreztem dolgokat, de utána megint elsötétült minden. Utána kiértek a mentők is, ők hoztak igazán vissza. A mentőkocsiban feleszméltem, de utána megint leállt a szívem és elvesztettem a kapcsolatot a külvilággal. Én viszont teljesen úgy emlékszem, hogy ébren voltam. Igaz nem láttam, de szerintem hallottam őket. A következő emlékképem, hogy a kórházban az orvosok ébresztgetnek és mondják, hogy mi történt és, hogy kaptam egy pacemakert.
Eddig nem nagyon került szóba, de a barátaim mostanában felhozták a témát. Sokszor kérdezik, hogy láttam-e az életemet leperegni magam előtt, vagy a vágyaimat vagy ilyesmiket. Én meg csak azt tudom mondani amit fentre is leírtam. :( Semmilyen filmet nem láttam. Létezik ez egyáltalán vagy csak én nem láttam? :(
Volt már valaki hasonló helyzetbe? Vagy valaki tud erről vmit?
Szívesen beszélgetnék ilyen témában érdeklődőkkel, vagy olyanokkal akik okosabbak mint én.
Köszönöm a könyvet! Utána fogok nézni. :)
Nagyon érdekel a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!