Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A középen kettérepedt tükör...

A középen kettérepedt tükör mit jelent a babona szerint?

Figyelt kérdés
Egy kis tükörről van szó, aminek az egyik oldala nagyítós. Nyitva volt az ablak, fújt a szél, és a függöny meglendítette, de nem a földre esett, hanem a fésülködő polcára, a nagyítós oldala középen megrepedt. Anyukám volt ott éppen a szobában. Mit jelenthet ez, mert nagyon babonás vagyok, és rosszat olvasok ezzel kapcsolatban? És csak azokkal történhet valami, akik épp ott voltak, vagy másokkal is a családban? A másik felét a tükörnek használhatom-e, mivel, hogy az nem sérült meg, vagy ilyenkor már ki kell dobni az egész tükröt? 7 éve halt meg apukám, és csak most hasított belém az emlék, hogy halála előtt 1 hónappal megrepedt a visszapillantó tükre, mert egy őrült úgy ment el mellette, hogy majdnem letörte. Igaz, hogy beteg volt már, de éppen akkor jó volt, és utána kezdődött megint a rosszulléte.
2012. máj. 24. 10:37
 1/5 x) ***** válasza:
A babona is csak addig létezik amíg hiszel benne. Szerintem ez nem jelent semmit :) egyszerűen rossz helyre esett.
2012. máj. 24. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi köze a babonához, leesett, megfeszült és eltörött. Fogd meg és dobd ki, vele együtt a babonához és a régi rossz emlékekhez való viszonyodat is.
2012. máj. 24. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél babonás, mert annyi igazságalapja van, mint a badacsonyi görényembernek. (ami egyenlő a zéróval)
2012. máj. 25. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Badacsonyi görényember... visítok a röhögéstől!
2012. máj. 26. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Törött tükör hét év balszerencse, én így hallottam anno. Hogy kinek, hogyan, hányszor, arról már egy kukkot sem tudok :)
2012. máj. 27. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!