A leírtak alapján ez OBE első lépése volt, vagy valami más?
Figyelt kérdés
Ma reggel, többször is felkeltem, és visszaaludtam (kb 6-7x legalább). Hasamon feküdtem, és kb mielött pont elaludtam volna elkezdtem érezni valami vibrálást az egész testemben, aztán olyan érzésem volt mintha valami ki akarna szakitani belőlem valamit. Ettől kicsit megijedtem, mivel ilyen még nem fordult elő, aztán gondolom ennek köszönhetően(gondolom) abba is maradt az egész. Ezután még párszor visszaaludtam,miután gondolkodtam hogy mi lehetett ez, és arra gondoltam hogy OBE (és már régebben próbálkoztam elérni de nem sikerült) ezután megpróbáltam újra előhozni, de nem sikerült olyan inteziven. Jól gondoltam, tényleg OBE volt? Mozogni tudtam közvetlenül az érzés után, szóval nem alvásparalízises térfát játszotta el velem a testem.2012. máj. 22. 21:06
1/3 anonim válasza:
A félálom is tud csúnya dolgokat produkálni, nemcsak az alvásparalízis.
2/3 anonim válasza:
Egy könyv amit olvastam ilyen tüneteket sorolt fel arra vonatkozóan mit érez az ember amikor az asztrális teste feltöltődik kilépés előtt. Idáig eljutottam én is, de aztán a következő lépés nem jött össze. Tehát nem tudom hogy ebből lehetett e volna obe, vagy sem. De hasonlót szándékosan már én is idéztem elő. Érdekesebb, mint amilyen kellemes.
3/3 anonim válasza:
Nekem pár éve majdnem sikerült kilépnem a testemből és totál beparáztam, a szívem is vert, úgyhogy magamhoz tértem.
Szóval lehetséges, hogy nálad is hasonló történt, az ijedős dolog előfordult nálam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!