Honnan jött ez a zene? Hiszen nem is hallok.
Egy betegség miatt (átmeneti) nem hallok rendesen egyik fülemre se. Ha szólnak hozzám, csak akkor hallom, ha felemelik a hangjukat. Apró neszeket, zörejeket nem hallok.
Ma különös dolog történt. Hárman voltunk a szobában. Én zenét hallottam (sramlit és énekeltek is benne...és tuti az volt, nem csak simán zúgott a fülem, hanem zene volt)...igaz hogy halkan de hallottam. Kérdeztem a másik két embert hogy honnan jön ez a zene...Ők nem hallottak semmit...mindketten állították, hogy a szobában csend volt.
amalgám fogtömésem az van 3 is :D
De jóó...ezt nem tudtam :) Köszönöm szépen a választ :)
22:09:
Elmagyaráznád nekem hogy a több tíz MHz frekvenciájú FM modulált rádióhullámokból hogyan csinál egy testben lévő fémdarab pár (K)Hz-es hangrezgést? :)
"Elmagyaráznád nekem hogy a több tíz MHz frekvenciájú FM modulált rádióhullámokból hogyan csinál egy testben lévő fémdarab"
Létezik még AM adás is, és rádióamatőrök is szórakozhattak a környéken.
A fantom végtag egyetemesen tapasztalt jelenség végtagamputálás után, vagy ha az ideg gyökereit megsemmisítik. Egy fantom végtag legmegdöbbentőbb jellemzője a személy hihetetlen valóság érzete. Olyan érzés, mintha az amputált, vagy hiányzó végtag még mindig része lenne az testnek és együtt mozogna a többi testrésszel. (from wiki)
Na valami ilyesmid lehetett neked is, csak a hallásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!