Véletlenül meditáltam zene közben?
Figyelt kérdés
Egy nyugtató zenét hallgattam fekvő helyzetben becsukott szemel és pár perc mulva olyan érzésem volt mintha utazna a "lelkem" vagyis olyan mintha teljesen más helyszínen utaznék2011. nov. 16. 22:17
1/1 bleed válasza:
ööö igen van hogy medetativ állapotba kerül valaki spontán ,
ez lehet zenétől is ha oylan jellegü. de ez személytől függ vannak kifejezetten meditációs zenék..
ez a utazott a lelked dolog hát ez valószinüleg asztrális utazás szerü volt... velem is volt már hasonló csak visszazökkentem azaz a tudat energiája kivetithető vagy áthelyezhető egy másik finomabb "testbe" és ez által elbarangolhatsz másfele nem tudom hogy ugy volt e nálad hogy mintha megkettőződtél volna hogy ott is vagy azon a helyen de a testedben is érzed magad...
én pl zenére nem tudok iylen tudatállapotba kerülni esetleg álmos ha leszek tőle :) én engem a zajok is idegesitenek én csendre tudok ellazulni de embertől függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!