Két barátnő életet cserélhet?
Figyelt kérdés
két 20 éves lány vagyunk és történt velünk valami fura dolog :SS és ez tényleg nem vicc :// nagyon régóta ismerjük egymást de ilyen még sose fordult elő..kb 1 hete életet cseréltünk...elkezdtük egymás dolgait csinálni a barátnőm tiszta én lett én meg tiszta ő :/ a kiskutyája engem nagyon szeretett jöttem át hozzájuk és inkább hozzám rohant mint hozzá ha feküdtem az ágyba hozzám bujt és nem hozzá...de mostanába ez megváltozott mióta érezzük ezt a fura dolgot a kiskutya ugyanúgy viselkedik vele mint velem eddig már hozzá megy és velem nem foglalkozik szerintem ilyen csak úyg nem történik meg egyik napról a másikra :/// eddig ha elmentünk bulizni én figyeltem oda rá ő csinálta a hülyeségeket és én voltam a komoly most hétvégén ez is megváltozott :// valaki segítsen h ilyen előfordulhat???2012. máj. 14. 21:22
2/9 anonim válasza:
Persze! Az egy közösségen élő emberek átveszik egymás viselkedésmintáját. Ez az alkalmazkodás volt mindig is szükséges ahhoz, hogy mind fizikálisan, mind szociálisan "túléljék".
4/9 A kérdező kommentje:
amúgy szerintem ez tényleg félelmetes és nagyon fura:S lehet hogy túl sokat vagyunk együtt ://
2012. máj. 14. 21:37
6/9 anonim válasza:
"Két barátnő életet cserélhet?"
egyszerű! cseréljetek családot, Te oda költözöl, Ő pedig hozzátok xD
7/9 anonim válasza:
De bírom az ilyen hülyéket, akik ilyen apró dolgokat is már ezotériával akarnak megmagyarázni... röhej.
8/9 A kérdező kommentje:
most teljesen mind1 h melyik kategóriához írtuk...azért nem kell lehülyézni -.-
2012. máj. 15. 11:20
9/9 anonim válasza:
Ezért nem engedem a gyerekeimnek, hogy TV-t nézzenek. Ha én lennék az anyukátok, soha nem látnátok egyetlen darab buta, amerikai filmet sem, mert itt a következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!