Lehetséges hogy a szobámban megnyilt egy dimenziokapu?
A képet kérőknek felraktam egy dimenziókapuról készült képet, a másik dimenzióban!
Menjetek át, ott a bal szélről a harmadik az enyém!
A 33-as hozzászóló vagyok (a névtelen), nem a válaszom kedvező minősítése miatt jelentkezem újra, hanem azért, mert nem egészen értek egyet a felvázolt jövőképpel.
Ha az emberiség erkölcsi normái hasonlóképpen romlanak az idők folyamán, mint az elmúlt évszázadban, évezredek múlva (szerintem) még kevesebb olyan információhoz juthat az emberiség, amivel árthat. A múltban az emberek gondoskodtak a közösségük elesett tagjairól, még két generációval ezelőtt is három generációs "sor"-házak épültek (utcafronton a fiatalok, középen a szülők, az úttól legmesszebb a nagyszülők), ahol értelmes munkamegosztással felügyeltek a kisgyermekekre a nagyszülők, míg az erős, munkaképes családtagok a szükséges munkákat végezték...
Együtt étkeztek, praktikusan megosztották a feladatokat.
Ma pedig az önálló életforma a divat, a törődés a felmenőkkel a beszőkülő anyagi lehetőségek miatt is egyre nehezebb. Sőt! Már fordítva működik a dolog! Az öregek segítik a fiatalokat, aztán felbuknak.
Visszatérve az eredeti témához: mi lenne, ha az időjárást teljes mértékben befolyásolni tudná az emberiség?
Sok szomszédnál lenne jégverés...
Olvastam egy leírásban, hogy valamikor az 1900-as évek elején egy őserdei eldugott népcsoport vallási vezetője (súlyosan beteg lányának meggyógyításáért hálából) beavatott egy odavetődött kutatót a levitáció gyakorlatába. 2x2x2 m-es (több mint tíz tonnás!) kőtömböket néhány ember körbeállt egy redőtől megtisztított téren, egyre gyorsuló dobverésük hatására a kövek lassan megemelkedtek, majd kissé inogva a mintegy kétszáz méterre lévő hegyoldal kijelölt helyére "lebegtek" el, mintegy támfalat alkotva ott. A leírás korrekt, reálisnak ható, nem szenzációhajhász, sokkal inkább tudományos igénnyel volt megfogalmazva.
Biztos vagyok benne, hogy ma a levitáltató (gravitációt legyőző, tömegeket lebegtető) képességet az emberiség elsősorban NEM a közösség érdekében hasznosítanák (csak?)...
Tehát az emberi memória blokkolt részébe került. Hogy csak egyelőre? Most még úgy érzem, indokoltan, de az emberiségnek mentálisan változnia kell, ha nem akar atomjaira hullani, és akkor...
Hú, ez nagyon szép ajtó.:)
Engem is érdekel a "felhős" kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!