Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért akar ez a sok tinilány...

Chrishu kérdése:

Miért akar ez a sok tinilány vámpír lenni?

Figyelt kérdés
A vámpír ugyebár egy pszihopata, aki más vérét issza(nincs foga meg ilyesmi) és a sok tinilány miután megézi a tválylájtot vámpír akar lenni... Haha én ennyi erővel elolvastam a Gyűrűk urát és gondori hős akarok lenni! Más azért írta, hogy vámpír akar lenni, de csak azért, hogy ne legyen ráncos! Nektek mi a véleményetek erről?

2012. máj. 10. 20:15
1 2 3 4
 11/34 marybrown ***** válasza:
0%

Figyu!

Nem az h ti csicskák vagytok!Nem Edward miatt akarunk vámpíok lenni,se azért se h meg .asszanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legfeljebb ti vagytok ilyen hiányosak xD

hogyha azért akarnánk vámpírok lenni mert h meg.asszanak,akk sztem ponnt ti akarjátok ezt!!

Szvall erről ennyit!!!!!!! :P

De am ezt meg lehetne csúnya szavak nélkül is beszélni...de látszik..h itt baj van xD

am meg gondolom,csak irígykedtek Edward-ra xDDDD

Nah pápá

2012. máj. 11. 17:42
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne irigykednék a metrosexuális fejére :D

Amúgy csendesen megjegyezném, hogy azon még lehet vitatkozni, hogy vámpírok vannak-e vagy sem, de Edward nemlétezése kétségen felül áll, szóval sok okom nincs rá, hogy irigykedjek. Én legalább létezem, nem úgy mint ő.

2012. máj. 11. 18:33
 13/34 anonim ***** válasza:
70%

10:43

13:29

17:42

Ti ezt most mind komolyan gondoljátok?:'DDD Ti most nem vicceltek??:'DDD Tényleg vannak ilyen emberek a Földön? :DD Most jól megnevettetek! Kedvem sincs így már vitatkozni, meg olyan hasonlókat írni, hogy hány évesek vagytok, gondolom 12,13 évesek lehettek! Hogy észhez akartok még TI téríteni minket! :D Hát megáll az ész! Aranyosak vagytok! :D :D

2012. máj. 11. 20:21
 14/34 marybrown ***** válasza:
0%

Annyit tudok mondani,hogy ez szánalmas!!!

Tudjuk,hogy nem léteznek vámpírok. szvall xD

2012. máj. 12. 21:37
 15/34 anonim ***** válasza:
70%
Mert szeretnének tökéletes külsőt és egy róluk szóló könyvsorozatot.. Mostanában ez menőnek számít, különlegesnek stb...
2012. máj. 13. 00:08
 16/34 marybrown ***** válasza:

tudjátok,én nem tom h miért kell irígykedni a vámpírokra!!

Nah de hát...xD nem a külső vagy a sorozat miatt!! csak úgy és kész xD

2012. máj. 13. 09:40
 17/34 marybrown ***** válasza:

am meg már nem azért.........de am ti ennyire nyomorultak vagytok?most kom xD

ennyire csaj hiányotok van? ez szánalmass xD am meg na tod mit haggyuk xD

2012. máj. 13. 16:00
 18/34 anonim ***** válasza:
Hát ez a Mari Brown. Hogy hoyg van netaz elmebetegeket gyogyitó intézetben?? Miért van az hogy mi fiuk (emokat kiveve) nem majmolunk egyes filmeket , vagyunk annyira oda ertuk es a szereploikert . es mi nem irigyek hanem facepalmozgató szerencsetlenek vagyunk akik vagy sajnálnak,vagy utalnak vagy elmebetegeknek tartanak . ne haragudj de ez hülyeség mert 1. vampirok kozel sem hasonlitanak a tampon szopogató kálinra. 2. meg te sem tudod meg magyarazni miert szereted oket
2012. máj. 13. 16:36
 19/34 anonim ***** válasza:
85%
Lehet ők is csillogni akarnak. :D
2012. máj. 13. 16:41
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:36

:D :D Ott a pont! :D Tamponszopogató kálin :D Én nem találok szavakat méribrán-ra :D Nagyon durva.:D Ha már a kinézetnél tartunk, szerintem elmebajos a 'vámpírvagyok' kinézet, valami lelkibántalma csak van annak, aki úgy öltözik fel. :D És még, hogy irigy??? :D Há' kössz, de jobban érzem magam a saját bőrömben, mellesleg van jobban is nézek ki, mint hogy egy olyan klánhoz tartozzak, ahol mindenki ugyanúgy néz ki, és ráadásul viccesek is, mert valami sötét, gyökér felfogást sugároznak ki magukból és itt nem a kisugárzásra értem, mert az ugye nincs is! :D:D

2012. máj. 13. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!