Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki ismer, tud, esetleg...

Valaki ismer, tud, esetleg van itt olyan akivel történt ilyen?

Figyelt kérdés
A klinikai halál alatt mi történik az emberrel? Tehát tényleg létezik az "alagút", tényleg nem akarunk már visszajönni, vagy tényleg találkozunk mindenkivel? Sok ilyet olvastam már, de valahogy nem tudok hinni bennük. Esetleg valami hiteles magyarázata, vagy tapasztalata van valakinek?
2012. máj. 10. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Én azt tudom, hogy kevesebb, mint 50% számol be arról, hogy látott fehér fényt, alagutat, bármit.
2012. máj. 10. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Maga a jelenség szinte biztos, hogy létezik. Az már más kérdés, hogy valóság vagy csak pusztán képzelet.

A HKÉ-nek ma már elég nagy szakirodalma van. Érdemes ezeknek jobban utánna nézni ha érdekel a téma, és magad eldönteni, hogy mit gondolsz róla.

2012. máj. 10. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!