Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lett a semmiből egyszer...

Hogy lett a semmiből egyszer csak valami?

Figyelt kérdés
Rengeteget gondolkodtam azon, hogy hogyan jött létre a világegyetem, de hihetetlen a számomra. A semmiből lett valami? A semmiből hogyan lett valami? Meg ha Isten is teremtett mindent, akkor Istent is meg kellett valakinek teremtenie. Meg azon is gondolkodtam, hogy hány bolygón lehet még élet, mert rengeteg galaxis van, és azon belül mennyi bolygó...Kár, hogy ezek csak rejtélyek maradnak, és csak töri a fejét rajta az ember.
2012. máj. 8. 17:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 17.31-nek!

"az energia mindig jelenvolt" ( na ezt faggyúzd meg!)

Nézzünk egy másikat. ""Kezdetben volt az Ige,és az Ige Istennél volt,és Isten volt az ige.Ő kezdetben az Istennél volt. Minden általa lett,és nélküle semmi sem lett,ami létrejött." Az idézet János Evangéliuma alső sorai.

Tudsz a kettő között különbséget? Nehogy megpróbáld. A diliházban nemcsak Napóleonok,meg Jézusok vannak...Vannak ott tudósok is...

Tudod mi az észbontó kedves Kérdező? Az,hogy valaki sokat jár iskolába,évtizedekig tanul,hogy akkora marha lehessen,hogy "rádöbben" felrobbant a semmi! és ebből lett a vbalami És a többi hülye meg elhiszi.Na de ez már hadd legyen az ő bajuk.

2012. máj. 9. 13:43
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Hoppá! Még valami ami azonos a nsgyedik válaszólótól idézettel: "Isten öröktől fogva van,és örökké lesz" Máma jó ing van rajtam.Nem szoktam jósolni de most az egyszer - egye fene - csak a te kedvedér megteszem: Az utóbbi idézetnél soha senki nem jut tovább,még azzal se,ha matematikailag fejezi ki magát. Egyébként Einstejn bácsi is hívő volt.
2012. máj. 9. 13:54
 13/17 Diavolino44 ***** válasza:
Ha meg itthon maradsz akkor meg ne lázadj az ország ellen hanem fogadd el hogy ez van. Amit nem tudsz elfogadni azon meg változtass! Mindig pofázni a legegyszerűbb!
2012. máj. 9. 18:04
 14/17 anonim ***** válasza:

"Amit nem tudsz elfogadni azon meg változtass."

Ha nem vetted volna észre épp abban fáradozok.

2012. máj. 9. 21:09
 15/17 Tom Benko ***** válasza:
@Bíró Miklós: Tévedsz, Einstein nem volt hívô.
2012. jún. 22. 01:23
 16/17 Tom Benko ***** válasza:
Nem a semmibôl lett, ez csak egy népszerû baromság. Egy nagy sûrûségû test inflálódott.
2012. jún. 22. 01:25
 17/17 anonim ***** válasza:

"@Biró Miklós . Tévedsz. Einstein nem volt hívő."

Nem szabad ám hazudni. Egy idézet atudóstól: "A tudomány vallás nélkül ánta. A vallás tudomány nélkül vak."

Ennél többet is megtudhatsz róla,ha a googleba beírod: Einstein és a hit.

2012. jún. 22. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!