Hogy lett a semmiből egyszer csak valami?
"hogyan jött létre a világegyetem"
Ezen dolgoznak a tudósok is, és még nincs válasz, csak teóriák, de egyszer meglesz a válasz.
Sajnos ha az ember nem kap választ egy kérdésre, vagy ember számára felfoghatatlan fogalmakkal találkozik, akkor hajlamos saját maga választ kreálni, és mély meggyőződéssel hinni is benne. Ne ess ebbe a hibába. :)
Kérdezd meg a tudomány témakörben, erről mi a tudományos beállítottságú emberek véleménye.
Számomra elképzelhetetlen, hogy mindig is létezett a világegyetem, az még inkább, hogy egy összekoncentrálódott valami felrobbant, és így alakult ki. Ennek ellenére még mindig azt mondom, hogy reális magyarázata biztos van, ami nem egy istenséghez, vagy felsőbb hatalomhoz kötött.
És ha megtalálod,vagy te magad rádöbbbensz az egyetlen,valódi,végleges megoldásra (ami persze sose lesz senkinek) akkor mi van? Akkor már nem a főldön élsz,ezekközöt a mocskos,szemétrevaló emberek között akik lopnak,csalnak hazudnak éppúgy fant,mint lent, akik oly önzők,hogy szeretnék kilopni még a szemedet is (lásd mszp)akkor boldog leszel?
Megértem én,hogy az emberekne kérdéseik vannak. Nekem is van.Ez is. Úgyhogy ha megtaláltad a választ,légszives közölni velem is.
Biro Miklosnak
Azt hittem nem kell valaszolnom mert megtetted helyettem.
Ezek a kerdesek azert szulettek meg,mert az ember kinyilo tudat egyre informacio ehesebb. Nezdd meg 100 eve megjelent talalmanyoknak mennyi volt a szavatossagi idejeuk 10-20 ev. Jelenleg 2-3 honap vagy meg annyi se.
Viszont abban igazad volt, hogy eloszor inkabb a sajt eleted jobba tetelevel kellene mindenkinek foglalkozni. Mert ha megszuletik a beke bent akkor az megjelenik kint is.
Viszont addig amig a problemaidert pl az MSZP-et vagy a ciganyokat okolod akkor nem fogsz rajonni hogy minden problemad oka te magad VAGY!
Nem vagy megelegedve az eleteddel adj el mindenedet, ulj fel egy repulore a tibeti kolostorokba ingyen barki bemehet csak reszt kell venni a kozossegi munkakba kapsz kajat szallast. (Ilyen buddhista kolostorok mukodnek pl az Egyesult Kiralysagba is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!