Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vonzás törvényét használóknak:...

Vonzás törvényét használóknak: milyen bizonyítékot tudtok felhozni hogy működik ez az egész? Miket vonzottatok már be?

Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 10:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem arra. Mint írtam mindig arra gondoltam, hogy egészséges vagyok, már hónapok óta azon vagyok, hogy megnyerjem a lottót, mert szükségem van rá. Nem arra gondolom, hogy úgyse nyerem meg, hanem arra, hogy kihúzzák a számaim, hogy elkezdhetem felhasználni a pénzt, arra, hogy felvesznek valamilyen munkahelyre. Szóval én ezért nem hiszek ebben. Ha létezne ez a misztikus erő, amit meghatároz a Titok film, akkor működnie kellett volna már. De sosem működött.
2012. máj. 3. 14:52
 12/19 Editte ***** válasza:
100%

Hali:)

Nem megy rögtön! Sokszor hosszú idő kell hozzá. Tudok olyat, akinek az álma 7 év múlva vált valóra, mondjuk az elég nagyszabású volt. Azért ne add fel!:)

2012. máj. 3. 14:56
 13/19 2xSü ***** válasza:

Saját vélemény következik. (Kicsit copy paste, mert épp egy másik kérdésnél is ezeket írtam.)

Sok ember van, aki a kitartás, akaraterő hiányában, vagy puszta önbizalomhiányból képtelen elérni egy olyan célt, amit egy hasonló képességekkel és lehetőségekkel rendelkező ember simán elér, mert hajlandó energiát, időt fordítani rá, átlépni az akadályokon. Az egyik ember kezébe vesz egy gitárt mondjuk, majd egy hónap múlva feladja, mert nem lett belőle virtuóz és látja, milyen nehéz is gitározni. „Ahh, nekem úgysem sikerül”, meg „Nekem nincs hozzá tehetségem.”. A másik ember meg gyakorol két évig és tisztességesen megtanul gitározni.

Pont ezért valaki kitalált egy jó pszichológiai tréninget, ami erősíti az önbizalmat, segít kitartónak lenni. Képzeld el, hogy eléred a célod, sőt tulajdonképpen már el is érted, már csak az a pár lépés hiányzik. Ez nagyon jó gyakorlat lenne…

Ha nem értelmezték volna teljesen félre, majd nem öntötték volna nyakon három hordó ezoterikus, áltudományos halandzsával.

Nem, a vonzás törvénye nem úgy működik, hogy amit nagyon magad elé képzelsz, az csak úgy önmagától megvalósul. TENNI is kell érte, az eredeti gyakorlat pont abban segít, hogy megtedd a szükséges lépéseket. Hiába akarod bevonzani, hogy Nobel-díjat kapsz, ha nem tanulsz, nem kutatsz, nem áldozol rá rengeteg időt, energiát.

Igen, vannak olyan szituációk, mikor a gondolat valóban megteremt valamit. Pl. ha sokat mondogatod magadban hétfőn, hogy a hétfő milyen pocsék nap, akkor eszerint is fogsz tenni tudat alatt, másrészt a történésekből azokat fogod meglátni jobban és kiemelni, amik negatív jellegűek. Így valóban pocsék hétfőd lesz. De ez pusztán egy érzelem. Nem konkrét fizikai dolog.

És lehet nagyon sok példát felhozni, amik az álezoterikus halandzsával nyakon öntött elméletet is alátámasztani látszanak. Ez kicsit olyan, mint az ima volt régen. Milliók esküdtek arra a történelem során, hogy imáik meghallgatásra találtak. Természetesen időnként bejöhetnek ezek az egyidejűségek, de a történelemben számos ember imádkozott a győzelemért a háborúban. Az egyik esőért imádkozott, a másik jó időért. Ilyen esetben az 50%-os arányt már ugye úgy lehet értelmezni, hogy „néhány kivételt leszámítva” többé kevésbé működik a dolog.

Az emberi elme is becsaphat valakit. Amiben hiszünk, azt jobban észrevesszük, kiemeljük, elmeséljük újra és újra, akaratlanul is felnagyítjuk. Ami viszont hitünk, meggyőződésünk ellen van, azt meg igyekszünk ignorálni, elfelejteni, jelentéktelennek beállítani. Ezt is érdemes figyelembe venni, ha az ember objektív képet próbál kialakítani magában valamiről.

Én azt mondom, az ember tűzzön ki maga elé emberhez méltó, nemes célokat, tegyen értük, legyen kitartó, legyen önbecsülése, akarata és ne adja fel. (Bár vannak esetek, amikor tudni kell visszavonulni, feladni valamit, de nem ez a jellemző.) Ha így tesz, nem lesz szüksége semmiféle kívülről várt csodára, mágiára, segítségre, hanem elég lesz a céljai eléréséhez annyi, hogy tevékeny, célokkal rendelkező emberként él, aki szembe tud nézni nehézségekkel, tud tanulni a hibáiból és a sikereiből is, tud helyesen dönteni és tudja mit miért tesz.

2012. máj. 3. 18:26
 14/19 Editte ***** válasza:

Hali:)

Kedves 13-as hozzászóló! Lájk!Lájk!Lájk!!!:)

2012. máj. 5. 08:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Én egy krónikus betegségben szenvedtem és félév alatt teljesen kigyógyultam belőle. Nagyon örülök neki, hogy megismertem a vonzás törvényét. Kezdetben nagyon nehéz volt, mert korábban egy zárkózott ember voltam, és sokszor az elején én sem hittem benne, hogy működik. De erőt vettem magamon és nem sokára apró bizonyítékokat találtam. Mostanra minden bizonyossággal állítom, hogy működik.
2012. máj. 6. 09:03
 16/19 anonim válasza:

Igen! a vonzás törvénye működik.

Nem csak spirituálisan, hanem tudományosan is be lett bizonyítva. Ez nem egy egyszerű dolog, nehéz megtanulni.

Aki kételkedne itt van 2 video nézzétek meg:

https://www.youtube.com/watch?v=wdtz5rNs6yc

https://www.youtube.com/watch?v=DcT5FwUzjic&playnext=1&list=..

2013. ápr. 2. 01:33
 17/19 anonim válasza:
Az első oldalon az egyik illető a problémáit sorolta. Épp ott a baj, ha valamiben a HIÁNY érzete kap első szerepet, akkor oda minden, semmi nem jön össze. Ha valamit be vonzani készülsz, jelen vagy múlt időben kell gondolnod és azt az érzést kell érezni mintha ha már meglenne és BOLDOG vagy érte, vagy ami legmegfelelőbb szó erre a HÁLA. Kételkedni semmiben nem szabad, hogy "ó ez nem jött össze/ez nem jön be/áh ez úgyse sikerül/áh még nem történt semmi" . Van erre egy megfelelő mondás: Türelem rózsát terem. Szóval kételkedés, hiány érzet kizárva. Ami a legfőbb: A hála, boldogság és a FIGYELEM. A figyelem az egyik leglényegesebb. ha valamit kérsz ügyelj arra hogy azt olyan érzelmi állapotban légy, amiben akkor leszel amikor megkaptad...nagyon tömören ennyi..nekem is bejött eddig kivétel nélkül minden:)
2013. aug. 27. 02:54
 18/19 anonim válasza:

A Lottós illetőről is annyit, hogy amikor azt kérte hogy megnyerje a lottót, akkor biztosan nagy hiánya van és abban az állapotban kérte.. Nem is a gondolatok játszanak itt nagy szerepet, hanem az érzések. Amikor kérsz valamit és megvan a bőség érzete, a gondolatot hagyni kell tovább áramolni, de viszont a bőség érzetét folyamatosan érezni kell, mint mikor megnyered a lottót. De segítség képpen itt van két részes videó Abraham Hicks-től aki ezt elmagyarázza kicsit bővebben:)

http://www.youtube.com/watch?v=NgdtNiAEOic

2013. aug. 27. 02:59
 19/19 anonim válasza:

Sziasztok!

Hogy miket vonzottam be?

Például: sorban álláskor hamar sorra kerülök, legutóbb azt hogy 100-as sorszámmal a 3-as ablakhoz fognak szólítani... Vagy azt, hogy elérem a villamost, ami még ott van a megállóba, de először úgy tűnt, már indulni fog. Vagy például Páromat is így találtam meg. Szerencsére :)

2015. máj. 26. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!