Minden nap pozitívan gondolkoztok?
Elvileg ahhoz, hogy azt vonzzuk magunkhoz amit szeretnénk, pozitívan kell gondolkoznunk a nap nagy részében, és ha jön egy negatív gondolat akkor azt is pozitívvá kell formálni.
Lehet hogy én most kezdtem, de nekem akkor is vannak rosszabb napjaim. Mit csináljak? Nektek hogy megy?
Én már 3 éve pozitívan azt szuggerálom, hogy kapok munkát, mégis parlagon vagyok. Nemcsak bevonzással, a gondolat teremtő erejével próbálkoztam, imádkoztam is valamely teremtő erő segítségét kérve, de eddig a gondolataim és imáim nem találtak meghallgatásra sem az univerzumtól, se Istentől. Arról nem is beszélve, hogy egy betegségem súlyosbodik, ami szinte kizáró tényező, hogy egyáltalán kapjak. És nemcsak a munkavállalást nehezítik meg, a mindennapjaim. Nem látható, szóval nem az állásinterjún utasítanak el, be sem hívnak. Pedig két szakmám is van, mellé pedig 1-2 másik papír is, amivel bizonyíthatom a tudásom, de a kutyának sem kellek.
A pozitív gondolkodás így nem fog segíteni. Önmagában nem elég.
"A pozitív gondolkodás azt jelenti, hogy felismerem: minden ami van, engem szolgál, és nekem segít még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas."
üdv
27/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!