Meg halt tegnap a párom apósa szeretnék vele kommunikálni hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Szeretnék kommunikálni. Mivel tegnap halt meg. Szeretném meg tudni mi van vele.Sajnos én nem voltam ott mikor meg halt és nem tudok el menni hozzá. Megszeretném tudakolni mindent. Hogyan lehetséges ez?2012. ápr. 15. 10:29
11/12 anonim válasza:
Ha igazán akarod, éjjel meg fog látogatni és elköszön tőled. Belülről hallod a hangját, fehér fényben látod, megérzed, mert hirtelen hideg lesz, akár a legnagyobb melegben is. Nem egyszer éltem át hasonlót, de legutóbb mama halála után jött elköszönni.
Aztán felriadsz és azt hiszed, álmodtad. De ez nem álom.
12/12 anonim válasza:
Szia,édesapa halt meg rákos betegségben és én buta egy könyvben azt olvastam,hogy gyertyát gyújtok és koncentrálok és egy papír és egy toll segítségével tudok kommunikálni vele.Többször próbáltam és sajnos sikerült is,azóta sem tudom,hogy az elmém játéka volt-e vagy sem,de beindult egy folyamat,aminek halál félelem lett a vége,a pszichiátrián kötöttem ki.Bővebben nem szeretnék róla beszélni,persze kiderült,hogy nem bírtam apu hosszan tartó szenvedését,majd későbbi halálát feldolgozni,ez számomra is világos volt,de amit átéltem akkor,azt senkinek nem kívánom.Hagyd a halottakat békén,ne tegyél semmit ez irányban,rosszul jössz ki belőle.Kérlek ne nézzetek hülyének,mert nem vagyok az,csak bekattantam,nagyon szeretett személyt vesztettem el,a mai napig nagyon hiányzik.De feldolgoztam a halálát,elengedtem őt és rengeteget tanultam magamról is.Most már úgy vagyok vele,hogy soha többet az életben nem engedem,hgoy ilyen mélyre süllyedjek.Ez volt a tanulópénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!