Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan kezdtetek új életet?

Hogyan kezdtetek új életet?

Figyelt kérdés

Hogy engedtétek el a régi be nem teljesült szerelmeteket, álmaitokat hogy ezáltal új szerencsésem életet kezdjetek?

Én szeretném valahogy elengedni a régi csalódásaimat, és erősebbnek, kitartóbbnak lenni. Hogyan kezdjek neki?

2012. ápr. 14. 07:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Erős akarattal, a régi dolgokon túllépve,nem rágódni rajta. A múlton nem lehet változtatni,csak okulni a hibáinkból.
2012. ápr. 14. 08:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Nehezen, de az idő segített, akármilyen közhely! Semmiképpen se ülj otthon egyedül, mert az csak nehezíti a helyzetet, keress magadnak társaságot és próbálj kiszakadni az állandó aggodalmaskodásból.

Ha nyitsz a világ felé, akkor meglátod, hogy mennyi jó dolog van az életben! Én drukkolok neked!

2012. ápr. 14. 09:19
 3/7 Diavolino44 ***** válasza:
Új szerelem a leggyorsabb megoldás!
2012. ápr. 14. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok ismét.

Nem tudom, az új szerelem mennyire hozhat megoldást, nekem a személyes tapasztalatom az, hogy általában amilyen jónak indul, olyan nagy csalódás lesz a vége, ugyanis ha nagyon friss csalódásból akarsz menekülni egy új kapcsolatba, akkor annak az lesz a vége, hogy még nem vagy túl rajta, ezért folyton az exedet keresed az új társban. Kell az egyedül töltött idő a túllépéshez, hogy az ember felkészülten vághasson bele egy új kapcsolatba, ez a saját tapasztalatom.

30/N

2012. ápr. 14. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is az akarat segített, és az a fene nagy nyugalmam, ami egyszerűen kioltja a csalódottságot :).

Egyrészt új élményekre van szükséged, frissekre, elragadókra, így javaslom keress új hobbit, sportot, ismerősöket,

másrészt sokaknak szokott segíteni valamiféle saját maguk által kreált rituálé, amivel megerősítik magukat abban, hogy képesek elengedni.

Ilyen lehet az, ha elégetsz kívánságot, fényképet, vagy hasonlót, vagy eltemeted.

Nem biztos, hogy neked segít, de nem szabad lebecsülni a külsőségeket, mert ha nincs is benne éppen mágikus hatás, pszichológiai annál több :)

Sok sikert.

2012. ápr. 14. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Én elkezdtem könyveket olvasni, egész nap az internetet bújtam spiritualitással kapcsolatban. Hobbit kerestem, napi szinten elmentem futni és megtanultam rajzolni. Egy új életem lett tőle más érzésekkel, gondolatokkal. Más ember lettem tőle.
2012. ápr. 14. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs új élet amíg a réginek nincs vége.

Az új élet titka a halál.

Persze nem kell meghalnod.

Hanem azoknak a dolgoknak kell benned meghalnia amik a problémáidat okozzák.

2012. ápr. 15. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!